Selyemsál festés

ECO-PRINT  technikával

Hallottál már az ECO-PRINT technikáról? Ha nem, akkor itt az alkalom, hogy megismerd. Gyere el a workshopunkra, ahol megismerkedhetsz ezzel az igazán különleges technikával! A NÖVÉNYI RÉSZEKKEL TÖRTÉNŐ FESTÉS során elkészítheted gyönyörű és egyedi selyemsáladat.

Dátum

2018.10.06

Időtartam:

14:00-19:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

8.000 Ft

Miről szól ez a workshop?

Selyemsál festés Eco-Print technikával

Tanító mesterünk: Molnár Tünde  www.facebook.com/Namatanemez/  
Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • egy 180x45cm hosszú selyemsálat
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂
A NÖVÉNYI RÉSZEKKEL TÖRTÉNŐ FESTÉS során elkészítheted gyönyörű és egyedi selyemsáladat. Tündétől megtudhatod, hogy milyen növényekkel, milyen színt lehet festeni és mikor érdemes azokat szedni. A 180x45cm-es selyemsálat különböző növények leveleivel fogjuk „dekorálni“, majd több órányi gőzölést követően a természet csodája tárul a szemünk elé. Hogy addig se unatkozzunk, kipróbálhatsz egy hagyományos festési eljárást is. Ehhez hozzál magaddal olyan vászontáskát, terítőt, párnahuzatot, blúzt, amit díszíteni szeretnél és kézzel faragott TEAKFA NYOMÓDÚCOK használatával mintázd őket kedvedre!

Miért ne hagyd ki?

A természet a növények által nemcsak hogy megad nekünk mindent az egészségünkhöz és a szépségünkhöz, de szemet gyönyörködtető élményben is részesít minket. Éljünk ezekkel a lehetőségekkel!

Jelentkezz a Selyemsál festése Eco-Print technikával workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Karácsonyi Bútorfestés Tejfestékkel

Karácsonyi Bútorfestés Tejfestékkel Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET! Dátum 2018.12.01 Időtartam: 15:00-19:00 Helyszín:...

Waldorf-Baba Készítés

Waldorf-Baba Készítés   Dátum 2022.05.08  Időtartam: 13:00-18:00  Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 22.000 Ft/ fő  Miről szól ez a workshop?Waldorf-Baba készítése A Waldorf-baba egyszerű, puha, ölelgetni való. Gyapjú töltettel, természetes...

Horgolás Workshop III.

Horgolás workshop III.A nagyi négyzet, vagy ‘granny square’ az egyik legklasszikusabb horgolási minta. Akár takarót, vállkendőt vagy párnahuzatot készítünk belőle, egy biztos: az otthon melegét idézi fel. Dátum 2023.03.05Időtartam: 15:00-18:00Helyszín: Torony, Kárpáti...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *