Bútorfestő workshop Szombathely

Van olyan régi bútorod, ami a szívedhez nőtt, de ráférne egy kis felújítás? Tervezed egy ideje, hogy helyre pofozod, csak nem tudod hogyan fogj hozzá? HOZD EL hozzánk és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT TEJFESTÉKET, amellyel újjá varázsolhatod a bútorodat.

Dátum

2018.09.22

Időtartam:

14:00-18:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

9.500 Ft

Miről szól ez a workshop?

Tejfestékes bútorfelújítás

 

A foglalkozáson megismerheted az AZÚR BAGOLY  TEJFESTÉKEKET, a bútorfestés alapvető lépéseit, választ kaphatsz a bútorfelújítással kapcsolatos minden kérdésedre. Választhatsz a négyféle bútorfestési technika és a háromféle felületkezelési módszer közül, stencilezhetsz, transzferálhatsz, antikolhatsz.

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂
Csak jó állapotban lévő, tiszta, zsír- és portalanított, festésre alkalmas bútort hozz magaddal! A workshopon nincs lehetőségünk javítási munkákat elvégezni.
A hozott bútor lehet egy kisebb éjjeliszekrény, asztalka, hokedli, szék stb., melynek maximális méretei: magasság 70 cm, szélesség 50 cm, mélység 50 cm.
Kérjük, hogy jelentkezéskor küldj képet a bútorodról!
Írd meg nekünk milyen színre, színekre szeretnéd majd azt festeni! A festékválasztékot megtekintheted a https://azurbagoly.hu/termeklista.cshtml?menu=2&pg=9 weboldalon.

Miért ne hagyd ki?

Itt az összes színt élőben láthatod, illetve a kiválaszztottat ki is próbálhatod. Nem lesz lutri a színvááaszztás.

Résztvevőként, 5% -os kedvezménnyel tudsz vásárolni.

A bútorfelújítás minden lépéséről kellő információhoz jutsz a csiszolástól a
felületzárásig.

Jelentkezz a bútorfestő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra.

Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Clutch & Hátitasi Workshop Szombathelyen

    Dátum 2018.11.18 Időtartam: 11:00-16:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 21.500-22.000 Ft Miről szól ez a workshop? Karácsony közeledtével szeretnénk meglepni Titeket egy igazán különleges programmal. Tanító mesterünk: Tóth Annamária...

Loki fejdísz készítő workshop

LOKI fejdísz készítő workshopMARVEL rajongó, Cosplay/LARP kedvelő vagy?  Dátum 2022.03.13Időtartam: 14:00-19:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 12.000 FtMiről szól ez a workshop? LOKI fejdísz készítés  Ismerkedj meg az EVA Foam-mal, ami olyan mint a...

Makramés-, réz- és bőr ékszerkészítés workshop

Makramés-, réz- és bőr ékszerkészítés workshop Készíts igazán autentikus módszerekkel és alapanyagokból makramé vagy réz ékszereket magadnak egyszerűbben, mint gondolnád!   Dátum 2018.03.07 Időtartam: 15:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: változó -...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *