Mézeskalács koszorú készítő workshop

A foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket, amik hiányoznak a szakácskönyvekből!

Dátum

2019.09.08

Időtartam:

15:00-17:30

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

5.000 Ft/fő

Miről szól ez a workshop?

Mézeskalács koszorú készítés

Tanító mesterünk:Vértes Ildikó Népi Iparművész

Ildikótól hagyományos kalácsdíszítő technikát fogunk tanulni:

– Megtanulunk rátétes mintákat varázsolni a hosszúra sodrott “zsinórokból”
– Kiderül, hogy miként kerülnek az apró kis magok a kiszaggatott formákra és hogy mitől lesz a kisült tészta szép fényes és cserépszínű
– Elárulja nekünk a tészta jól bevált receptjét
– Arról is szó lesz, hogy hogyan kell tárolni a mézeskalácsot
– Megtudhatjuk mi a különbség a rátétes- és a cukormázas mézeskalács tésztája között, és azt is, hogy mikor milyen vastagságúra nyújtsuk ki azt.

Mit kapsz a workshopon? – Részletek

  • minden eszközt és hozzávalót
  • receptet
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

Az előre elkészített 20 cm átmérőjű alapot sok-sok virággal, levéllel, lepkével, stb. kedvedre díszítheted majd. Ha van otthon olyan szaggató formád, amit szívesen használnál a workshopon, hozd el magaddal!

Miért ne hagyd ki?

Megtudhatod azokat a fortélyokat, amiket nem találsz meg a receptekben. Kiderül, hogy kerülnek az apró kis magvak a tésztára, hogy készül a tökéletes cukormáz és hogyan lehet vele gyönyörű mintákat formázni. Ha egy igazán meditatív alkotó tevékenységre vágysz, akkor itt a helyed!

Jelentkezz a Mézeskalács koszorú készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Zsanna ékszer készítő workshop

Zsanna Ékszer készítő workshopÚjra alkotni hívunk Benneteket az Égigérő Műhelybe! Dátum 2021.06.19Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 7.000 Ft/főMiről szól ez a workshop? Ahogy megszokhattátok, most is kétféle ékszer közül választhattok. A...

Tavaszi ajtókopogtató készítés workshop

Tavaszi ajtókopogtató készítés workshop Hogyan készíts színes, virágos ajtókopogtatót? Mutasd meg már a bejáratnál az érkezőnek, hogy itt boldog emberek laknak!   Dátum 2018.03.24. Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 6.900 Ft Miről szól ez a...

Bútorfestő technikák tejfestékkel

Bútorfestő technikák TejfestékkelHogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET! Dátum 2021.03.21Időtartam: 15:00-18:00Helyszín: Torony,...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.