Cipő Készítő Workshop Szombathelyen

Végre elérkezett az idő egy szuper kis cipő készítő workshopra is. Gyere és ismerkedj meg a cipőkészítés izgalmas világával, tervezd és alkosd meg saját lábbelid!

Dátum

2018.06.29 szombat

Időtartam:

11:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

29.000 Ft

Miről szól ez a workshop?
Ezen az alkalmon elkészítjük a képen látható cipőt. Minden darab a Ti méretetekre készül, a választott színeitekből. Sok-sok színes alapanyaggal, izgalmas szakmai titkokkal és vidám hangulattal várunk minden érdeklődőt.
Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • A cipő a Te lábadra készül.
  • sok-sok színes bőrből választhatsz
  • izgalmas szakmai titkokat tudhatsz meg
Tóth Annamária: „Már nagyon régóta szerettelek volna meglepni Titeket egy igazi cipős alkotással, most megtaláltam hozzá a tökéletes fazont.”

Miért ne hagyd ki?

Ha igazán különleges és egyedi cipőre vágysz és szeretnél egy pici betekintést nyerni a cipőkészítés fortélyaiba, akkor itt a remek lehetőség!

Fotók: Katona Tamás

Jelentkezz a Cipő Készítő

workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Kosár horgolás pólófonalból

Kosár horgolás pólófonalból Ha szeretsz horgolni, akkor a póló fonalról már biztosan hallottál, esetleg már dolgoztál is vele. A horgolható fa lapokat is ismered? Ha eddig még nem próbáltad, akkor itt a lehetőség! Dátum 2019.09.22 Időtartam: 14:00-16:00 Helyszín:...

Makramé falidekor készítő workshop

Makramé falidísz készítő workshopMakramézni jóóó! Gyere és győződj meg róla Te is! Dátum 2023.02.12Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 11.000 Ft/FőMiről szól ez a workshop? Makramézni azért is jó, mert néhány alapcsomó elsajátításával igazán...

Napló borító Mixed media technikával

Napló borító készítő workshop Mixed media technikávalMi is lehetne aktuálisabb az idei első workshop témájának, mint egy egyedi napló- vagy naptár borító készítése?Dátum 2022.01.23Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 3.500 Ft/főMiről szól ez a...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *