Cipő Készítő Workshop Szombathelyen

Végre elérkezett az idő egy szuper kis cipő készítő workshopra is. Gyere és ismerkedj meg a cipőkészítés izgalmas világával, tervezd és alkosd meg saját lábbelid!

Dátum

2018.06.29 szombat

Időtartam:

11:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

29.000 Ft

Miről szól ez a workshop?
Ezen az alkalmon elkészítjük a képen látható cipőt. Minden darab a Ti méretetekre készül, a választott színeitekből. Sok-sok színes alapanyaggal, izgalmas szakmai titkokkal és vidám hangulattal várunk minden érdeklődőt.
Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • A cipő a Te lábadra készül.
  • sok-sok színes bőrből választhatsz
  • izgalmas szakmai titkokat tudhatsz meg
Tóth Annamária: „Már nagyon régóta szerettelek volna meglepni Titeket egy igazi cipős alkotással, most megtaláltam hozzá a tökéletes fazont.”

Miért ne hagyd ki?

Ha igazán különleges és egyedi cipőre vágysz és szeretnél egy pici betekintést nyerni a cipőkészítés fortélyaiba, akkor itt a remek lehetőség!

Fotók: Katona Tamás

Jelentkezz a Cipő Készítő

workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Makramés-, réz- és bőr ékszerkészítés workshop

Makramés-, réz- és bőr ékszerkészítés workshop Készíts igazán autentikus módszerekkel és alapanyagokból makramé vagy réz ékszereket magadnak egyszerűbben, mint gondolnád!   Dátum 2018.03.07 Időtartam: 15:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: változó -...

Kosárfonás peddignádból

Kosárfonás peddignádból A foglalkozáson PEDDIGNÁDBÓL készítünk egy húzott díszítésű kosárkát. Dátum 2019.04.07 Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 5.000 Ft/fő Miről szól ez a workshop? Kosárfonás peddignádból Már nagyon régóta szerettünk volna...

Makramé falidísz készítő workshop

Makramé falidísz készítő workshopMakramézni jóóó! Gyere és győződj meg róla Te is! Dátum 2022.11.13Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 9.000 Ft/FőMiről szól ez a workshop? Makramézni azért is jó, mert néhány alapcsomó elsajátításával igazán...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *