Cipő Készítő Workshop Szombathelyen

Végre elérkezett az idő egy szuper kis cipő készítő workshopra is. Gyere és ismerkedj meg a cipőkészítés izgalmas világával, tervezd és alkosd meg saját lábbelid!

Dátum

2018.06.29 szombat

Időtartam:

11:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

29.000 Ft

Miről szól ez a workshop?
Ezen az alkalmon elkészítjük a képen látható cipőt. Minden darab a Ti méretetekre készül, a választott színeitekből. Sok-sok színes alapanyaggal, izgalmas szakmai titkokkal és vidám hangulattal várunk minden érdeklődőt.
Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • A cipő a Te lábadra készül.
  • sok-sok színes bőrből választhatsz
  • izgalmas szakmai titkokat tudhatsz meg
Tóth Annamária: “Már nagyon régóta szerettelek volna meglepni Titeket egy igazi cipős alkotással, most megtaláltam hozzá a tökéletes fazont.”

Miért ne hagyd ki?

Ha igazán különleges és egyedi cipőre vágysz és szeretnél egy pici betekintést nyerni a cipőkészítés fortélyaiba, akkor itt a remek lehetőség!

Fotók: Katona Tamás

Jelentkezz a Cipő Készítő

workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Húsvéti mézeskalács díszítő workshop

Húsvéti Mézeskalács  díszítő workshop A foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket, amik hiányoznak a szakácskönyvekből! Kép: Dajka Ágnes mézeskalács és...

Táblaírás és rajzolás workshop

Táblaírás és rajzolás workshopSzeretnéd te is megtanulni hogyan készíthetsz ilyen menő táblát otthonodba az aktuális évszaknak, ünnepnek megfelelően dekorálva? Esetleg van egy üzleted, ami előtt jól mutatna egy klassz reklámtábla?Dátum 2020.03.22Időtartam:...

Makramés-, réz- és bőr ékszerkészítés workshop

Makramés-, réz- és bőr ékszerkészítés workshop Készíts igazán autentikus módszerekkel és alapanyagokból makramé vagy réz ékszereket magadnak egyszerűbben, mint gondolnád!   Dátum 2018.03.07 Időtartam: 15:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: változó -...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *