fbpx

Cipő Készítő Workshop Szombathelyen

Végre elérkezett az idő egy szuper kis cipő készítő workshopra is. Gyere és ismerkedj meg a cipőkészítés izgalmas világával, tervezd és alkosd meg saját lábbelid!

Dátum

2018.06.29 szombat

Időtartam:

11:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

29.000 Ft

Miről szól ez a workshop?
Ezen az alkalmon elkészítjük a képen látható cipőt. Minden darab a Ti méretetekre készül, a választott színeitekből. Sok-sok színes alapanyaggal, izgalmas szakmai titkokkal és vidám hangulattal várunk minden érdeklődőt.
Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • A cipő a Te lábadra készül.
  • sok-sok színes bőrből választhatsz
  • izgalmas szakmai titkokat tudhatsz meg
Tóth Annamária: “Már nagyon régóta szerettelek volna meglepni Titeket egy igazi cipős alkotással, most megtaláltam hozzá a tökéletes fazont.”

Miért ne hagyd ki?

Ha igazán különleges és egyedi cipőre vágysz és szeretnél egy pici betekintést nyerni a cipőkészítés fortélyaiba, akkor itt a remek lehetőség!

Fotók: Katona Tamás

Jelentkezz a Cipő Készítő

workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Kalendárium festés és csoki készítés

Kalendárium festés és csoki készítés Izgalmas WORKSHOP CSOMAG a toronyi Égigérő Műhely és a sé-i Laura Csokoládé Műhely összefogásával! Dátum 2018.11.03 Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 17.000 Ft/fő Miről szól ez a workshop? Adventi...

Kosár horgolás pólófonalból

Kosár horgolás pólófonalból Ha szeretsz horgolni, akkor a póló fonalról már biztosan hallottál, esetleg már dolgoztál is vele. A horgolható fa lapokat is ismered? Ha eddig még nem próbáltad, akkor itt a lehetőség! Dátum 2019.09.22 Időtartam: 14:00-16:00 Helyszín:...

Ékszer készítő workshop

Ékszer készítő workshop Újra a szépséges JAPÁNGYÖNGYÖKKEL a főszerepben készítjük majd el új kedvenc ékszerünket. Dátum 2019.12.14Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 5.500 Ft/főMiről szól ez a workshop? A foglalkozáson kiváló minőségű...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!