Rólunk

Ismerj meg minket, avagy ki áll az Égigérő Műhely kreatív, kézműves workshopjai mögött

A filozófia

Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra

– írta Weöres Sándor Szembe-fordított tükrök című versében.
Ez a sor maga az Élet. A létra az Út, amely bennünk van, s melyet nekünk kell bejárni. Az út, mely akadályokkal terhes, kihívásokkal teli, ám rengeteg csodát rejt.

A benned rejlő erő

Az alkotóvágy, a tehetség, a kreativitás, a játékosság, a leleményesség mindannyiunkban ott él, a hétköznapok terhe és szürkesége, a mindennapok fásultsága és monotóniája azonban gyakran nem hagyja, hogy a felszínre törjön.

A megvalósítás lehetősége

Ám ha a hétköznapokat megtöltjük tartalommal, élményekkel, sok-sok apró csodával gazdagíthatjuk életünket. A közös tanulás, az együttalkotás öröme olyan motivációt jelenthet, amely által tehetségünk, kreativitásunk újabb és újabb inspirációra lel.

Kiss Annamária

az Égigérő Műhely vezetője

Hogyan indult?

Én magam mindig szerettem alkotni, és mindig magával ragadott a kézműves termékek különleges varázsa. Nem vagyok ezzel egyedül, hiszen a tucat termékek világában egyre inkább felértékelődik a kézműves termékek szépsége, egyedisége, különlegessége.

Szerettem volna különféle technikákkal megismerkedni, műhelytitkokat elsajátítani, de fogalmam sem volt, kitől tanulhatnék, vagy honnan szerezhetném be a szükséges alapanyagokat. Volt, hogy elhatároztam, alkotni fogok. Megvásároltam egy csomó alapanyagot, amelynek csak a töredékét használtam fel; beszereztem egy-egy speciális szerszámot, amelyről később kiderült, hogy ezért az egyetlen alkalomért bizony túlságosan is költséges beruházás volt.

Így született meg az ötlet a fejemben: létrehozok egy alkotóközösséget, egy igazi alkotóműhelyt, ahol a legkülönbözőbb alkotótevékenységeket lehet megismerni, elsajátítani. Így jött létre toronyi otthonomban az Égigérő Műhely.

Miért éri meg hozzánk jönni kreatívkodni?

}

Mindig valami új

Hónapról hónapra, hétről hétre újabb és újabb ötleteink támadnak – változatos programokkal, workshopokkal, vásárokkal várunk téged és a barátaidat is.

Tökéletes munka

Lépésről lépésre végigvezetünk az alkotás létrehozásában, így minden apró trükköt megismerhetsz, amire szükség van a sikerhez.
Z

Minden hozzávalót biztosítunk

Minden eszközt (spéci szerszámot) és minden alapanyagot biztosítunk neked az alkotómunkához, s garantáljuk, hogy kellemes környezetben, remek hangulatban és jó társaságban kapcsolódhatsz ki.
v

Szakértő segítség

A workshopokat mindig az adottt szakmában jártas mester vezeti, aki minden felmerülő kérdésedre tudja a választ.