Kerámia workshop az Őrségben

Az Égigérő Műhely szervezésében ellátogatunk Steierlein Mária fazekas műhelyébe, Felsőmarácra.

Dátum

2019.05.30

Időtartam:

15:00-18:00

Helyszín:

Felsőmarác

Ára:

13.000 Ft/fő

 Ha szeretnél hozni magaddal valakit és ketten osztoznátok a megadott agyag mennyiségen, akkor kettőtöknek 13.000 Ft a részvételi díj.

Miről szól ez a workshop?

Kerámia workshop

A foglalkozáson mindenki kap 1,5 kg agyagot, amit kb. 60×60cm-re kinyújtva több, kisebb-nagyobb tárgyat készíthet belőle. Tányér, müzlis tál, szappantartó, szalvétatartó, óralap, házszámtábla -hogy csak néhány ötletet említsünk – vagy, amit csak szeretnél és meg is tudsz valósítani. Sokféle minta közül válogathattok majd, de ha szeretnétek, hozhattok magatokkal kisebb horgolt terítőt, szaggatóformát, olyan sablont, amit szeretnél kivágni az agyaglapból. 

Tanítómesterünk  Steierlein Mária lesz.

Mit kapsz a workshopon? – Részletek

  • minden eszközt és hozzávalót
  • 1,5 kg agyagot
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

Marcsitól megtudjuk, hogyan bánjunk az agyaggal, hogyan formázzunk azt megfelelő módon, hogyan zajlik a mázazás és az égetés.
Formázás után egy színezett agyaggal, azaz engóbbal megfesthetitek az elkészített tárgyakat. Eztán egy hét száradás után Marcsi kiégeti őket, majd kapnak egy szép fényes színtelen mázat, amit újabb égetés követ.
Kb. három hét múlva választásod szerint, Felsőmarácon vagy az Égigérő műhelyben vehetitek át majd az elkészült kerámiákat.

Miért ne hagyd ki?

Ízelítőt kaphatsz a kerámia készítés szépségeiből. Ebben a csodálatos környezetben igazán elmélyülten  tudsz majd alkotni és a kerámiáid biztosan csupa jó energiával lesznek feltöltve. 🙂 

Jelentkezz a Kerámia workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Jelmez és kellék készítő workshop I. – Odin Ivókürtje

Jelmez és kellék készítő workshop I.- Odin IvókürtjeCosplay/LARP kedvelő vagy? Szívesen elkészítenéd kedvenc képregényed  szereplőjének fejdíszét? Vagy egyszerűen csak szívesen készítenél valamilyen jelmezt?Dátum 2022.02.20 vasárnapIdőtartam: 14:00-20:00Helyszín:...

Kalendárium festés és csoki készítés

Kalendárium festés és csoki készítés Izgalmas WORKSHOP CSOMAG a toronyi Égigérő Műhely és a sé-i Laura Csokoládé Műhely összefogásával! Dátum 2018.11.03 Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 17.000 Ft/fő Miről szól ez a workshop? Adventi...

Tegola-Cserépház készítő workshop

Tegola-cserépház készítő workshop  Dátum 2022.02.26 2022.02.27Időtartam: 15:00-18:00 15:00-17:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 12.000 FtMiről szól ez a workshop? Tegola készítő workshop  A tegola olasz eredetű szó, tetőcserepet jelent.Régi hagyomány...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *