Kerámia workshop az Őrségben

Az Égigérő Műhely szervezésében ellátogatunk Steierlein Mária fazekas műhelyébe, Felsőmarácra.

Dátum

2019.05.30

Időtartam:

15:00-18:00

Helyszín:

Felsőmarác

Ára:

13.000 Ft/fő

 Ha szeretnél hozni magaddal valakit és ketten osztoznátok a megadott agyag mennyiségen, akkor kettőtöknek 13.000 Ft a részvételi díj.

Miről szól ez a workshop?

Kerámia workshop

A foglalkozáson mindenki kap 1,5 kg agyagot, amit kb. 60×60cm-re kinyújtva több, kisebb-nagyobb tárgyat készíthet belőle. Tányér, müzlis tál, szappantartó, szalvétatartó, óralap, házszámtábla -hogy csak néhány ötletet említsünk – vagy, amit csak szeretnél és meg is tudsz valósítani. Sokféle minta közül válogathattok majd, de ha szeretnétek, hozhattok magatokkal kisebb horgolt terítőt, szaggatóformát, olyan sablont, amit szeretnél kivágni az agyaglapból. 

Tanítómesterünk  Steierlein Mária lesz.

Mit kapsz a workshopon? – Részletek

  • minden eszközt és hozzávalót
  • 1,5 kg agyagot
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

Marcsitól megtudjuk, hogyan bánjunk az agyaggal, hogyan formázzunk azt megfelelő módon, hogyan zajlik a mázazás és az égetés.
Formázás után egy színezett agyaggal, azaz engóbbal megfesthetitek az elkészített tárgyakat. Eztán egy hét száradás után Marcsi kiégeti őket, majd kapnak egy szép fényes színtelen mázat, amit újabb égetés követ.
Kb. három hét múlva választásod szerint, Felsőmarácon vagy az Égigérő műhelyben vehetitek át majd az elkészült kerámiákat.

Miért ne hagyd ki?

Ízelítőt kaphatsz a kerámia készítés szépségeiből. Ebben a csodálatos környezetben igazán elmélyülten  tudsz majd alkotni és a kerámiáid biztosan csupa jó energiával lesznek feltöltve. 🙂 

Jelentkezz a Kerámia workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Makramés-, réz- és bőr ékszerkészítés workshop

Makramés-, réz- és bőr ékszerkészítés workshop Készíts igazán autentikus módszerekkel és alapanyagokból makramé vagy réz ékszereket magadnak egyszerűbben, mint gondolnád!   Dátum 2018.03.07 Időtartam: 15:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: változó -...
kreatív woorkshopok SZombathelyen

Házikenyér sütő workshop

Házikenyér készítő workshopHogyan készül a ropogós házikenyér kalács? Szeretnéd, ha FRISSENSÜLT HÁZIKENYÉR illata töltené be az otthonodat? Gondolkodtál már azon, hogy ropogós kenyeret készíts a családodnak, de eddig nem mertél belevágni? Most itt a lehetőség! ...

Tejfesték alapozó workshop

Tejfesték alapozó workshop Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET! Dátum 2019.02.02 Időtartam: 15:00-19:00 Helyszín: Torony,...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *