Kosár horgolás pólófonalból

Ha szeretsz horgolni, akkor a PÓLÓFONALRÓL már biztosan hallottál, esetleg már dolgoztál is vele. A HORGOLHATÓ FA ALAPOKAT is ismered? Ha eddig még nem próbáltad, akkor itt a lehetőség!

Dátum

2023.04.16

Időtartam:

15:00-18:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

4.000 Ft

Miről szól ez a workshop?

Bár horgolni tudóknak ajánljuk ezt a foglalkozást, azért nem kell „profinak” lenni, elég, ha az alap öltéseket biztosan tudod, a többit a workshopon megtanulhatod.

Tanító mesterünk: Eredics-Borsics Mónika 

https://www.facebook.com/agubabahandmade/

 

Mit kapsz a workshopon? – Részletek

 

  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂
  • rágcsálni- és innivalót

A foglalkozáson megtanuljuk a BÚZASZEMES HORGOLÁST, a sorok egyenletes magasítását és azt is, hogyan húzzuk át a fonalat csavarodás nélkül a szemeken.

Hozz magaddal egy kb.10-15 cm átmérőjű horgolható fa alapot, 6-os horgolótűt és egy gombolyag pólófonalat amiből egy kosárkát horgolunk.

 

Miért ne hagyd ki?

Pólófonalból nemcsak terndi lakáskiegészítőket , hanem divatos táskákat, ékszereket is készíthetsz . A változatos formájú fa lapokat pedig ízlésednek megfelelően díszítheted, festheted, dekupázsolhatod.

Jelentkezz a  Kosár horgolás pólófonalból workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Kötés tanfolyam kezdőknek

Kötés tanfolyam Kezdőknek  Elsősorban kezdőknek ajánljuk ezt a tanfolyamot, de azokat is szeretettel várjuk, akik szeretnék feleleveníteni feledésbe merült kötő tudásukat! Dátum 2019.11.10   Időtartam: 15:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 3000 Ft/fő...

Clutch & Hátitasi Workshop Szombathelyen

    Dátum 2018.11.18 Időtartam: 11:00-16:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 21.500-22.000 Ft Miről szól ez a workshop? Karácsony közeledtével szeretnénk meglepni Titeket egy igazán különleges programmal. Tanító mesterünk: Tóth Annamária...

Kerámia workshop az Őrségben

Kerámia workshop az Őrségben Az Égigérő Műhely szervezésében ellátogatunk Steierlein Mária fazekas műhelyébe, Felsőmarácra. Dátum 2019.05.30 Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Felsőmarác Ára: 13.000 Ft/fő  Ha szeretnél hozni magaddal valakit és ketten osztoznátok a...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!
A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *