Adventi koszorú, ajtókopogtató készítő workshop

Hamarosan itt van ADVENT ELSŐ VASÁRNAPJA.
Ha még nincs adventi koszorúd vagy ajtókopogtatód, akkor várunk egy  közös barkácsolásra!

Dátum

2021.11.27

Időtartam:

15:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

9.000 Ft/fő

Miről szól ez a workshop?

Adventi koszorú vagy ajtókopogtató készítése

Világos szürke, hóhér vagy pasztell rózsaszín szőrmés alapra készítheted el adventi koszorúdat vagy ajtókopogtatódat. Nagyon sok féle dekorációs termék közül válogathatsz. A koszorúra 4 db gyertya, a kopogtatóra elemes világítás kerül majd.

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • 1 db szőrmével bevont koszorúalapot
  • 4db gyertyát vagy elemes világító fényfüzért
  • dekorációs anyagokat
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A szőrmével bevont koszorú alapra elhelyezzük a gyertyákat vagy a fényfüzért, majd ragasztópisztoly segítségével felragasztjuk a dekorációkat. Természetesen a kopogtatóra akasztó is kerül.

 

Miért ne hagyd ki?

Hamarosan itt van ADVENT ELSŐ VASÁRNAPJA.
Ha még nincs adventi koszorúd vagy ajtókopogtatód, akkor itt a remek lehetőség! 🙂

Várunk Téged egy szombat délutáni, meghitt hangulatú, közös barkácsolásra, ahol szebbnél-szebb dekorációkat készíthetsz!

Jelentkezz az Adventi koszorú, ajtókopogtató készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Loki fejdísz készítő workshop

LOKI fejdísz készítő workshopMARVEL rajongó, Cosplay/LARP kedvelő vagy?  Dátum 2022.03.13Időtartam: 14:00-19:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 12.000 FtMiről szól ez a workshop? LOKI fejdísz készítés  Ismerkedj meg az EVA Foam-mal, ami olyan mint a...

PATCHWORK-FOLTVARRÁS ALAPOK

PATCHWORK-FOLTVARRÁS WORKSHOP ALAPOK     Dátum 2021.10.16Időtartam: 14:00-18:00Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 8.000 FtMiről szól ez a workshop? PATCHWORK-FOLTVARRÁS ALAPOK  Tanító mesterünk: Berlakovich Kinga Bluebird-design  Mit kapsz a workshopon?...

Tejfesték alapozó workshop

Tejfesték alapozó workshop Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET! Dátum 2019.02.02 Időtartam: 15:00-19:00 Helyszín: Torony,...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!
A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *