Horgolás workshop Kezdőknek 

Eddig azt hitted, hogy a horgolás egyenlő nagyanyáink horgolt csipketerítőivel? Nem is gondolnád, hogy a mai modern otthonokban is milyen jól mutatnak!

Dátum

2022.10.16

Időtartam:

14:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

4000Ft/Fő

 

Miről szól ez a workshop?

Megtanuljuk és gyakoroljuk a legalapvetőbb öltéseket: csúszócsomó készítése, láncszem, rövidpálca és hamispálca készítése, az új fonál bekötésének módszere. Megmutatjuk hogyan tartsd jól a horgolótűt, mikor megfelelő a fonal feszessége. Hogyan ismerhető fel a befejezőszem és mi is az a levegőszem. Ezeket addig gyakoroljuk, míg szép, egyenletes sorokat tudtok horgolni.

Ha szeretnétek folytatást, akkor egy következő alkalommal, erre a tudásra építve haladunk tovább és megtanulunk új szín bekötésével mintát “rajzolni” a munkánkba.

 

 

Tanító mesterünk: Eredics-Borsics Mónika  https://www.facebook.com/agubabahandmade/
  • 3,5-es horgolótű
  • 3-4mm-es fonal

Red Heart Lisa, vagy Bravo Original világos színűfonal legyen, hogy jól láthatóak legyenek a szemek!  

Miért ne hagyd ki?

Ha megtanulod ezt a kézimunka tecnikát, rengeteg  mindent készíthetsz majd magadnak vagy ajándékba.

Jelentkezz a  horgolás workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Zsanna ékszer készítő workshop

Zsanna Ékszer készítő workshopÚjra alkotni hívunk Benneteket az Égigérő Műhelybe! Dátum 2021.06.19Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 7.000 Ft/főMiről szól ez a workshop? Ahogy megszokhattátok, most is kétféle ékszer közül választhattok. A...

Szappankészítő workshop

Szappankészítő workshop Ha te is szeretnél minél kevesebb vegyi anyagot használni a háztartásban, workshopunkon megtanulhatod, hogyan készíts natúr szappant, melyet kiváló minőségű illóolajokkal fogunk illatosítani.   Dátum 2018.02.07 Időtartam: 15:00-17:00...

Szappankészítő workshop

Szappankészítő workshop Ha te is szeretnél minél kevesebb vegyi anyagot használni a háztartásban, workshopunkon megtanulhatod, hogyan készíts natúr szappant, melyet kiváló minőségű illóolajokkal fogunk illatosítani. Dátum 2018.09.09 Időtartam: 14:00-17:00 Helyszín:...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!
A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *