Horgolás workshop Kezdőknek 

Eddig azt hitted, hogy a horgolás egyenlő nagyanyáink horgolt csipketerítőivel? Nem is gondolnád, hogy a mai modern otthonokban is milyen jól mutatnak!

Dátum

2022.10.16

Időtartam:

14:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

4000Ft/Fő

 

Miről szól ez a workshop?

Megtanuljuk és gyakoroljuk a legalapvetőbb öltéseket: csúszócsomó készítése, láncszem, rövidpálca és hamispálca készítése, az új fonál bekötésének módszere. Megmutatjuk hogyan tartsd jól a horgolótűt, mikor megfelelő a fonal feszessége. Hogyan ismerhető fel a befejezőszem és mi is az a levegőszem. Ezeket addig gyakoroljuk, míg szép, egyenletes sorokat tudtok horgolni.

Ha szeretnétek folytatást, akkor egy következő alkalommal, erre a tudásra építve haladunk tovább és megtanulunk új szín bekötésével mintát “rajzolni” a munkánkba.

 

 

Tanító mesterünk: Eredics-Borsics Mónika  https://www.facebook.com/agubabahandmade/
  • 3,5-es horgolótű
  • 3-4mm-es fonal

Red Heart Lisa, vagy Bravo Original világos színűfonal legyen, hogy jól láthatóak legyenek a szemek!  

Miért ne hagyd ki?

Ha megtanulod ezt a kézimunka tecnikát, rengeteg  mindent készíthetsz majd magadnak vagy ajándékba.

Jelentkezz a  horgolás workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Adventi koszorú, ajtókopogtató készítő workshop

Adventi koszorú, ajtókopogtató készítő workshopHamarosan itt van ADVENT ELSŐ VASÁRNAPJA.Ha még nincs adventi koszorúd vagy ajtókopogtatód, akkor várunk egy  közös barkácsolásra!Dátum 2021.11.27Időtartam: 15:00-17:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 9.000 Ft/fő...

Waldorf-Baba Készítés

Waldorf-Baba Készítés   Dátum 2022.05.08  Időtartam: 13:00-18:00  Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 22.000 Ft/ fő  Miről szól ez a workshop?Waldorf-Baba készítése A Waldorf-baba egyszerű, puha, ölelgetni való. Gyapjú töltettel, természetes...

Kötés tanfolyam kezdőknek

Kötés tanfolyam Kezdőknek  Elsősorban kezdőknek ajánljuk ezt a tanfolyamot, de azokat is szeretettel várjuk, akik szeretnék feleleveníteni feledésbe merült kötő tudásukat! Dátum 2019.11.10   Időtartam: 15:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 3000 Ft/fő...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!
A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *