Mézeskalács gömbdísz készítő workshop

A foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket!

Dátum

2021.11.07

Időtartam:

14:00-16:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

6.000 Ft/fő

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • receptet
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A foglalkozáson előre megsütött félgömböket díszítünk,  amiket díszítés után összeragasztunk. Így minden résztvevő 4db gömbbel térhet haza. A gömbök kb. 8cm átmérőjűek. Fehér szatén szalaggal lehet majd őket felfüggeszteni. Aki szeretné a gömböket ragasztás előtt egy kis meglepetéssel megtölteni, az hozzon magával csokit, cukorkát vagy amit belerejtene! 

Természetesen Ildikó a gömbök sütését is megmutatja a workshopon.

Miért ne hagyd ki?

Megtudhatod azokat a fortélyokat, amiket nem találsz meg a receptekben. Kiderül, hogy készül a tökéletes cukormáz és hogyan lehet vele gyönyörű mintákat formázni. Megtanulhatod, hogyan készíts mézeskalácsból gömbödíszeket.

Hozz magaddal egy kisebb dobozt amiben a gömböket hazaviszed!
Képek forrása: Vértes Ildikó és Pinterest

Jelentkezz a mézeskalács gömbdísz készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Kosár horgolás pólófonalból

Kosár horgolás pólófonalból Ha szeretsz horgolni, akkor a póló fonalról már biztosan hallottál, esetleg már dolgoztál is vele. A horgolható fa lapokat is ismered? Ha eddig még nem próbáltad, akkor itt a lehetőség! Dátum 2019.09.22 Időtartam: 14:00-16:00 Helyszín:...

Mézeskalács házikó díszítő workshop

Mézeskalács házikó készítő workshop haladóknakBár még messze a KARÁCSONY, mi most mégis egy édes-mézes, fahéj illatú délutánra invitálunk Titeket.Dátum 2020.10.31Időtartam: 16:00-19:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 10.000 Ft/fő Miről szól ez a workshop?...

Kötés tanfolyam kezdőknek

Kötés tanfolyam Kezdőknek  Elsősorban kezdőknek ajánljuk ezt a tanfolyamot, de azokat is szeretettel várjuk, akik szeretnék feleleveníteni feledésbe merült kötő tudásukat! Dátum 2019.11.10   Időtartam: 15:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 3000 Ft/fő...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *