Mézeskalács gömbdísz készítő workshop

A foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket!

Dátum

2021.11.07

Időtartam:

14:00-16:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

6.000 Ft/fő

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • receptet
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A foglalkozáson előre megsütött félgömböket díszítünk,  amiket díszítés után összeragasztunk. Így minden résztvevő 4db gömbbel térhet haza. A gömbök kb. 8cm átmérőjűek. Fehér szatén szalaggal lehet majd őket felfüggeszteni. Aki szeretné a gömböket ragasztás előtt egy kis meglepetéssel megtölteni, az hozzon magával csokit, cukorkát vagy amit belerejtene! 

Természetesen Ildikó a gömbök sütését is megmutatja a workshopon.

Miért ne hagyd ki?

Megtudhatod azokat a fortélyokat, amiket nem találsz meg a receptekben. Kiderül, hogy készül a tökéletes cukormáz és hogyan lehet vele gyönyörű mintákat formázni. Megtanulhatod, hogyan készíts mézeskalácsból gömbödíszeket.

Hozz magaddal egy kisebb dobozt amiben a gömböket hazaviszed!
Képek forrása: Vértes Ildikó és Pinterest

Jelentkezz a mézeskalács gömbdísz készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Barka Jewelry • Macrame Ékszer Workshop

Barka Jewelry • Macrame Ékszer Workshop  Dátum 2020.02.23Időtartam: 10:00-13:30Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 6900Ft/ FőMiről szól ez a workshop? Várunk sok szeretettel egy kreatív hangulatú alkotásra Toronyba az Égigérő Műhelybe, ahol nyakláncot fogunk...
kreatív woorkshopok SZombathelyen

Házikenyér sütő workshop

Házikenyér készítő workshopHogyan készül a ropogós házikenyér kalács? Szeretnéd, ha FRISSENSÜLT HÁZIKENYÉR illata töltené be az otthonodat? Gondolkodtál már azon, hogy ropogós kenyeret készíts a családodnak, de eddig nem mertél belevágni? Most itt a lehetőség! ...

Loki fejdísz készítő workshop

LOKI fejdísz készítő workshopMARVEL rajongó, Cosplay/LARP kedvelő vagy?  Dátum 2022.03.13Időtartam: 14:00-19:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 12.000 FtMiről szól ez a workshop? LOKI fejdísz készítés  Ismerkedj meg az EVA Foam-mal, ami olyan mint a...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *