Mézeskalács gömbdísz készítő workshop

A foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket!

Dátum

2021.11.07

Időtartam:

14:00-16:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

6.000 Ft/fő

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • receptet
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A foglalkozáson előre megsütött félgömböket díszítünk,  amiket díszítés után összeragasztunk. Így minden résztvevő 4db gömbbel térhet haza. A gömbök kb. 8cm átmérőjűek. Fehér szatén szalaggal lehet majd őket felfüggeszteni. Aki szeretné a gömböket ragasztás előtt egy kis meglepetéssel megtölteni, az hozzon magával csokit, cukorkát vagy amit belerejtene! 

Természetesen Ildikó a gömbök sütését is megmutatja a workshopon.

Miért ne hagyd ki?

Megtudhatod azokat a fortélyokat, amiket nem találsz meg a receptekben. Kiderül, hogy készül a tökéletes cukormáz és hogyan lehet vele gyönyörű mintákat formázni. Megtanulhatod, hogyan készíts mézeskalácsból gömbödíszeket.

Hozz magaddal egy kisebb dobozt amiben a gömböket hazaviszed!
Képek forrása: Vértes Ildikó és Pinterest

Jelentkezz a mézeskalács gömbdísz készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Tejfesték workshop: díszítő technikák

Tejfesték workshop: díszítő technikák  A WORKSHOPON 100% TERMÉSZETES, KÖRNYEZET- és BABABARÁT TEJFESTÉKET HASZNÁLUNK! MEGTANULHATOD A STENCILEZÉST, 3D STENCILEZÉST VAGY A TRANSZFERÁLÁST.Dátum 2021.12.05Időtartam: 15:00-18:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára:...

Jelmez és kellék készítő workshop I. – Odin Ivókürtje

Jelmez és kellék készítő workshop I.- Odin IvókürtjeCosplay/LARP kedvelő vagy? Szívesen elkészítenéd kedvenc képregényed  szereplőjének fejdíszét? Vagy egyszerűen csak szívesen készítenél valamilyen jelmezt?Dátum 2022.02.20 vasárnapIdőtartam: 14:00-20:00Helyszín:...

Waldorf-Baba és Manó Készítés

Waldorf-Baba és Manó Készítés   Dátum 2022.11.20  Időtartam: 13:00-18:00  Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: Waldorf-Baba 22.000 Ft/ fő  Waldorf-Manó 12.000Ft/főMiről szól ez a workshop?Waldorf-Baba vagy Manó készítése A Waldorf-baba egyszerű, puha,...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *