Horgolás workshop II.

Eddig azt hitted, hogy a horgolás egyenlő nagyanyáink horgolt csipketerítőivel?

Valójában újabb stílusban készült változataik bármelyik modern stílusú lakásnak a díszei lehetnek.

Dátum

2022.12.04

Időtartam:

15:00-18:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

4000Ft/Fő

 

Miről szól ez a workshop?

Horgolás tanfolyamunk első foglalkozásán  megtanultuk az alapokat és a színváltást, ezen a workshopon ezzel a technikával haladunk tovább és egy poháralátét méretű négyzetet horgolunk szív alakú mintával a közepén.

Az előző workshop résztvevői mellé  szeretettel várunk  minden olyan jelentkezőt, aki rendelkezik némi horgoló alaptudással, azaz felszedi a láncszemeket, tud rövidpálcát horgolni, ismeri a színváltás menetét! 

 

 

Tanító mesterünk: Eredics-Borsics Mónika 

https://www.facebook.com/agubabahandmade/

  • 3,5-es horgolótű
  • 3-4mm-es fonal

3-4mm-es világos színű fonal és 3-4mm-es élénkebb színű , hogy jól láthatóak legyenek a szemek és a minta!  Fontos, hogy a két fonal egyfoma vastag és ugyanaz a márka legyen!

Miért ne hagyd ki?

Ha megtanulod ezt a kézimunka tecnikát, rengeteg  mindent készíthetsz majd magadnak vagy ajándékba.

Némi gyakorlás után, akár egy ilyen cuki, rókás tároló horgolásába is bátran belevághatsz. 

Jelentkezz a  horgolás II workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Tegola-Cserépház készítő workshop

Tegola-cserépház készítő workshop  Dátum 2022.02.26 2022.02.27Időtartam: 15:00-18:00 15:00-17:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 12.000 FtMiről szól ez a workshop? Tegola készítő workshop  A tegola olasz eredetű szó, tetőcserepet jelent.Régi hagyomány...

Bútorfestő workshop

Bútorfestő workshop Szombathely Van olyan régi bútorod, ami a szívedhez nőtt, de ráférne egy kis felújítás? Tervezed egy ideje, hogy helyre pofozod, csak nem tudod hogyan fogj hozzá? HOZD EL hozzánk és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT...

Kerámia workshop az Őrségben

Kerámia workshop az Őrségben Az Égigérő Műhely szervezésében ellátogatunk Steierlein Mária fazekas műhelyébe, Felsőmarácra. Dátum 2019.05.30 Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Felsőmarác Ára: 13.000 Ft/fő  Ha szeretnél hozni magaddal valakit és ketten osztoznátok a...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *