fbpx

Kosár horgolás pólófonalból

Ha szeretsz horgolni, akkor a póló fonalról már biztosan hallottál, esetleg már dolgoztál is vele. A horgolható fa lapokat is ismered? Ha eddig még nem próbáltad, akkor itt a lehetőség!

Dátum

2019.09.22

Időtartam:

14:00-16:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

5.000 Ft

Miről szól ez a workshop?

Bár horgolni tudóknak ajánljuk ezt a foglalkozást, azért nem kell “profinak” lenni, elég, ha az alap öltéseket biztosan tudod, a többit a workshopon megtanulhatod.

Tanító mesterünk: Eredics-Borsics Mónika 

https://www.facebook.com/agubabahandmade/

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN Bármitartónak A TÁMOGATÁST!

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • 1 db 15 cm átmérőjű wood stitch fa lapot
  •  hozzá való fonalat 
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A foglalkozáson egy 15 cm átmérőjű festhető, díszíthető wood stitch fa lapra fogunk dolgozni a Bármitartó kiváló minőségű póló fonalaiból és elkészítünk egy kb. 15-17 cm magas “bármitartó” kosárkát.
Megtanuljuk a búzaszemes horgolást, a sorok egyenletes magasítását és azt is, hogyan húzzuk át a fonalat csavarodás nélkül a szemeken. 

 

Miért ne hagyd ki?

Pólófonalból nemcsak terndi lakáskiegészítőket , hanem divatos táskákat, ékszereket is készíthetsz . A változatos formájú wood stitch fa lapokat pedig ízlésednek megfelelően díszítheted, festheted, dekupázsolhatod.

Jelentkezz a  Kosár horgolás pólófonalbó workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Mézeskalács adventikoszorú díszítő workshop

Mézeskalács Adventikoszorú díszítő workshop A foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket, amik hiányoznak a szakácskönyvekből! Dátum 2018.10.27 Időtartam:...

Húsvéti mézeskalács díszítő workshop

Húsvéti Mézeskalács  díszítő workshop A foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket, amik hiányoznak a szakácskönyvekből! Kép: Dajka Ágnes mézeskalács és...

Manó varró workshop 2

Manó varró workshop 2Hogyan készíts egy igazi karácsonyi manót, aminek garantáltan örülni fog minden megajándékozott? Ha még nem ültél varrógép előtt, ne aggódj, akkor is itt a helyed! Vágj bele, mert közeleg a karácsony!   Dátum 2019.11.24. szombatIdőtartam:...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!