Kosár horgolás pólófonalból

Ha szeretsz horgolni, akkor a póló fonalról már biztosan hallottál, esetleg már dolgoztál is vele. A horgolható fa lapokat is ismered? Ha eddig még nem próbáltad, akkor itt a lehetőség!

Dátum

2019.09.22

Időtartam:

14:00-16:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

5.000 Ft

Miről szól ez a workshop?

Bár horgolni tudóknak ajánljuk ezt a foglalkozást, azért nem kell “profinak” lenni, elég, ha az alap öltéseket biztosan tudod, a többit a workshopon megtanulhatod.

Tanító mesterünk: Eredics-Borsics Mónika 

https://www.facebook.com/agubabahandmade/

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN Bármitartónak A TÁMOGATÁST!

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • 1 db 15 cm átmérőjű wood stitch fa lapot
  •  hozzá való fonalat 
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A foglalkozáson egy 15 cm átmérőjű festhető, díszíthető wood stitch fa lapra fogunk dolgozni a Bármitartó kiváló minőségű póló fonalaiból és elkészítünk egy kb. 15-17 cm magas “bármitartó” kosárkát.
Megtanuljuk a búzaszemes horgolást, a sorok egyenletes magasítását és azt is, hogyan húzzuk át a fonalat csavarodás nélkül a szemeken. 

 

Miért ne hagyd ki?

Pólófonalból nemcsak terndi lakáskiegészítőket , hanem divatos táskákat, ékszereket is készíthetsz . A változatos formájú wood stitch fa lapokat pedig ízlésednek megfelelően díszítheted, festheted, dekupázsolhatod.

Jelentkezz a  Kosár horgolás pólófonalbó workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Kültéri kemence építő tanfolyam

Kültéri kemence építő tanfolyam Hogyan építs kemencét saját kezűleg? Itt a lehetőség, hogy lépésről lépésre megtanuld, és megépítsd saját magadnak is a kertedben. Mert a kemencében sült étel sokkal finomabb, mintha sütőben készítetted volna. Dátum 2019. 07. 26-28...

Horgolás tanfolyam I-III. Kezdő szint

Horgolás tanfolyam Kezdőknek I-III Eddig azt hitted, hogy a horgolás egyenlő nagyanyáink horgolt csipketerítőivel? Nem is gondolnád, hogy a mai modern otthonokban is milyen jól mutatnak! Dátum 2019.03.03 2019.03.09 2019.03.17 Időtartam: 14:00-17:00 Helyszín: Torony,...

Kosárfonás papír vesszőkből

Kosárfonás papír vesszőkből Dátum 2019.05.05 Időtartam: 13:00-16:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 6.000 Ft/fő Miről szól ez a workshop? A fenti képen látható kosár illusztráció. A workshopon egy kb. 20 cm átmérőjű, 10 cm magas kosarat fogunk elkészíteni. A...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.