Horgolás tanfolyam Kezdőknek I-III

Eddig azt hitted, hogy a horgolás egyenlő nagyanyáink horgolt csipketerítőivel? Nem is gondolnád, hogy a mai modern otthonokban is milyen jól mutatnak!

Dátum

2019.03.03

2019.03.09

2019.03.17

Időtartam:

14:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

Három foglalkozás 9000Ft/fő

Kettő foglalkozás 6500Ft/fő

Egy foglalkozás 3500Ft/fő

 

Miről szól ez a workshop?

Tanfolyamunk ELSŐ foglalkozásán teljesen kezdő szintről indulunk. Megtanuljuk és gyakoroljuk a legalapvetőbb öltéseket: csúszócsomó készítése, láncszem, rövidpálca és hamispálca készítése, az új fonál bekötésének módszere, illetve hogy hogyan lehet egy egyszerű trükkel térbeli dinamizmust adni a mintának. Megmutatjuk hogyan tartsd jól a horgolótűt, mikor megfelelő a fonal feszessége. Hogyan ismerhető fel a befejezőszem és mi is az a levegőszem. Ezeket addig gyakoroljuk, míg szép, egyenletes sorokat tudtok horgolni.

MÁSODIK alkalommal erre a tudásra építve haladunk tovább és gyakoroljuk az egy-, két-, három ráhajtásos pálcát. Ha elég jól mennek már az alapöltések, akkor akár több “tejszínhabos” poráralátétet is készíthetsz majd a foglalkozáson.

Tanfolyamunk HARMADIK részén belevágunk a kör horgolásának a tanulásába. Megtanuljuk a fogyasztást és a szaporítást és ezúttal nagyon édes, gyümölcsmintás poháralátéteket horgolhatsz. Ez a technika az Amigurumi horgolás alapja is, de sapka, kosár és még sok minden más is ezzel a technikával készül.
Minden alkalommal tanulunk egy kis mintaolvasást is.

Tanító mesterünk: Eredics-Borsics Mónika 

https://www.facebook.com/agubabahandmade/

  • 3,5-es horgolótű
  • 3-4mm-es fonal

Red Heart Lisa, vagy Bravo Original világos színűfonal legyen, hogy jól láthatóak legyenek a szemek!  

Miért ne hagyd ki?

Ha megtanulod ezt a kézimunka tecnikát, rengeteg  mindent készíthetsz majd magadnak vagy ajándékba.

Jelentkezz a  horgolás tanfolyamra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Tejfesték alapozó workshop

Tejfesték alapozó workshop Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET! Dátum 2019.02.02 Időtartam: 15:00-19:00 Helyszín: Torony,...

Horgolás tanfolyam I. Kezdő szint

Horgolás tanfolyam Kezdőknek I. Eddig azt hitted, hogy a horgolás egyenlő nagyanyáink horgolt csipketerítőivel? Nem is gondolnád, hogy a mai modern otthonokban is milyen jól mutatnak! Dátum 2018.10.21 Időtartam: 14:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 3.500...

Szappankészítő workshop

Szappankészítő workshop Ha te is szeretnél minél kevesebb vegyi anyagot használni a háztartásban, workshopunkon megtanulhatod, hogyan készíts natúr szappant, melyet kiváló minőségű illóolajokkal fogunk illatosítani. Dátum 2018.09.09 Időtartam: 14:00-17:00 Helyszín:...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.