Tejfesték alapozó workshop

Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET!

Dátum

2021.10.24

Időtartam:

15:00-18:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

6.500 Ft

Miről szól ez a workshop?

Tejfestékes bútorfelújítás

 

A foglalkozáson megismerheted a bútorfestés alapvető lépéseit, kipróbálhatod a NÉGYFÉLE BÚTORFESTÉSI TECHNIKA valamelyikét, választhatsz háromféle felületkezelési módszer közül. Élőben megcsodálhatod az Azúr Bagoly TEJFESTÉK palettájának színeit.

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • többféle, fából készült tárgyból választhatod ki azt, amit festeni szeretnél
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A KÖVETKEZŐ TECHNIKÁKKAL ISMERKEDHETSZ MEG A GYAKORLATBAN:
> fedőfestés
> pácolás
> koptatás kétféle szín rétegezésével
> elöregedett festékrétegre emlékeztető patinás felület kialakítása
> olajozás
> viaszolás

Miért ne hagyd ki?

Itt az összes színt élőben láthatod, illetve a kiválaszztottat ki is próbálhatod. Nem lesz lutri a színvááaszztás. Résztvevőként, 5% -os kedvezménnyel tudsz vásárolni. A bútorfelújítás minden lépéséről kellő információhoz jutsz a csiszolástól a felületzárásig.

Jelentkezz a tejfestékes alapozó workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Karácsonyi dekoráció készítő workshop

Karácsonyi dekoráció készítő workshopDátum 2021.11.28Időtartam: 15:00-18:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 5.000 Ft/fő Miről szól ez a workshop? Diótörő csészében vagy függő gömbdísz készítéseA foglalkozáson választhatsz, hogy egy gyönyörű diótörős asztaldíszt ...

Mézeskalács koszorú készítő workshop

Mézeskalács koszorú készítő workshop A foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket, amik hiányoznak a szakácskönyvekből! Dátum 2019.09.08 Időtartam: 15:00-17:30...

Adventi gyertyakészítés méhviaszból

Adventi gyertyakészítés  méhviaszbólGyere és készítsd el magad adventi koszorúd gyertyáit 100%-ban természetes méhviaszból!Dátum 2022.11.26Időtartam: 15:00-17:30Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 7.000 Ft/FőMiről szól ez a workshop? Gyertyaöntés méhviaszbólTanító...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!
A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *