Tejfesték alapozó workshop

Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET!

Dátum

2021.10.24

Időtartam:

15:00-18:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

6.500 Ft

Miről szól ez a workshop?

Tejfestékes bútorfelújítás

 

A foglalkozáson megismerheted a bútorfestés alapvető lépéseit, kipróbálhatod a NÉGYFÉLE BÚTORFESTÉSI TECHNIKA valamelyikét, választhatsz háromféle felületkezelési módszer közül. Élőben megcsodálhatod az Azúr Bagoly TEJFESTÉK palettájának színeit.

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • többféle, fából készült tárgyból választhatod ki azt, amit festeni szeretnél
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A KÖVETKEZŐ TECHNIKÁKKAL ISMERKEDHETSZ MEG A GYAKORLATBAN:
> fedőfestés
> pácolás
> koptatás kétféle szín rétegezésével
> elöregedett festékrétegre emlékeztető patinás felület kialakítása
> olajozás
> viaszolás

Miért ne hagyd ki?

Itt az összes színt élőben láthatod, illetve a kiválaszztottat ki is próbálhatod. Nem lesz lutri a színvááaszztás. Résztvevőként, 5% -os kedvezménnyel tudsz vásárolni. A bútorfelújítás minden lépéséről kellő információhoz jutsz a csiszolástól a felületzárásig.

Jelentkezz a tejfestékes alapozó workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Húsvéti mézeskalács díszítő workshop

Húsvéti Mézeskalács  díszítő workshop A foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket, amik hiányoznak a szakácskönyvekből! Kép: Dajka Ágnes mézeskalács és...

Karácsonyi Manóvarrás workshop

Karácsonyi manó varrás workshop Hogyan készíts egy igazi karácsonyi manót, aminek garantáltan örülni fog minden megajándékozott? Ha még nem ültél varrógép előtt, ne aggódj, akkor is itt a helyed! Vágj bele, mert közeleg a karácsony!   Dátum 2017.12.12 szombat...

Tejfesték alapozó workshop

Tejfesték alapozó workshop Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET! Dátum 2019.02.02 Időtartam: 15:00-19:00 Helyszín: Torony,...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!
A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.