fbpx

Szeretnéd te is megtanulni hogyan készíthetsz ilyen menő táblát otthonodba az aktuális évszaknak, ünnepnek megfelelően dekorálva? Esetleg van egy üzleted, ami előtt jól mutatna egy klassz reklámtábla?

Dátum

2020.03.22

Időtartam:

15:00-18:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

12.000 Ft/fő egy 57 cm x 67 cm-es hazavihető táblával
Ha saját táblát hozol, 6000 Ft/ fő

Miről szól ez a workshop?

A TÁBLAÍRÁS ÉS RAJZOLÁS workshopon megtanuljuk hogyan helyezd el az általad választott ábrákat és szövegeket, hogy minden a megfelelő helyen, összhangban legyen.
Megtudjuk, hogy mik a divatos betűtípusok, hogyan kombináljuk őket egymással és, hogy miként lehet színekkel, satírozással játszani, 3D hatást elérni…ééés még sok más praktikát is.

Tanító mesterünk: Németh Gyöngyi művésztanár

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • igény esetén egy 57 cm x 67 cm-es táblát 
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂
  • inni- és rágcsálni valót

A foglalkozáson színes, folyékony krétafilcet használunk, amit biztosítunk a résztvevőknek. Kétféle minta, egy általános témájú és egy húsvéti hangulatú közül választhattok majd.

Korlátozott számban tudunk táblát biztosítani, melynek mérete 57 cm x 67 cm. Ha saját táblát hozol, annak mérete hasonló legyen!

Jelentkezési határidő: 2020.03.17. Helyedet 3000 Ft előleg előre utalásával tudod lefoglalni a fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő! Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni!

Miért ne hagyd ki?

Megtanulhatod hogyan készíthetsz ilyen menő táblát otthonodba vagy vállalkozásodba az aktuális évszaknak, ünnepnek megfelelően dekorálva.

A foglalkozást minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Bútorfestő workshop

Bútorfestő workshop Szombathely Van olyan régi bútorod, ami a szívedhez nőtt, de ráférne egy kis felújítás? Tervezed egy ideje, hogy helyre pofozod, csak nem tudod hogyan fogj hozzá? HOZD EL hozzánk és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT...

Karácsonyi manó varrás workshop

Karácsonyi manó varrás workshop Hogyan készíts egy igazi karácsonyi manót, aminek garantáltan örülni fog minden megajándékozott? Ha még nem ültél varrógép előtt, ne aggódj, akkor is itt a helyed! Vágj bele, mert közeleg a karácsony!   Dátum 2019.11.23....
kreatív woorkshopok SZombathelyen

Házikenyér sütő workshop

Házikenyér készítő workshopHogyan készül a ropogós házikenyér kalács? Szeretnéd, ha FRISSENSÜLT HÁZIKENYÉR illata töltené be az otthonodat? Gondolkodtál már azon, hogy ropogós kenyeret készíts a családodnak, de eddig nem mertél belevágni? Most itt a lehetőség! ...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!