Szeretnéd te is megtanulni hogyan készíthetsz ilyen menő táblát otthonodba az aktuális évszaknak, ünnepnek megfelelően dekorálva? Esetleg van egy üzleted, ami előtt jól mutatna egy klassz reklámtábla?

Dátum

2020.03.22

Időtartam:

15:00-18:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

12.000 Ft/fő egy 57 cm x 67 cm-es hazavihető táblával
Ha saját táblát hozol, 6000 Ft/ fő

Miről szól ez a workshop?

A TÁBLAÍRÁS ÉS RAJZOLÁS workshopon megtanuljuk hogyan helyezd el az általad választott ábrákat és szövegeket, hogy minden a megfelelő helyen, összhangban legyen.
Megtudjuk, hogy mik a divatos betűtípusok, hogyan kombináljuk őket egymással és, hogy miként lehet színekkel, satírozással játszani, 3D hatást elérni…ééés még sok más praktikát is.

Tanító mesterünk: Németh Gyöngyi művésztanár

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • igény esetén egy 57 cm x 67 cm-es táblát 
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂
  • inni- és rágcsálni valót

A foglalkozáson színes, folyékony krétafilcet használunk, amit biztosítunk a résztvevőknek. Kétféle minta, egy általános témájú és egy húsvéti hangulatú közül választhattok majd.

Korlátozott számban tudunk táblát biztosítani, melynek mérete 57 cm x 67 cm. Ha saját táblát hozol, annak mérete hasonló legyen!

Jelentkezési határidő: 2020.03.17. Helyedet 3000 Ft előleg előre utalásával tudod lefoglalni a fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő! Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni!

Miért ne hagyd ki?

Megtanulhatod hogyan készíthetsz ilyen menő táblát otthonodba vagy vállalkozásodba az aktuális évszaknak, ünnepnek megfelelően dekorálva.

A foglalkozást minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Hímes tojás írás hagyományos technikákkal

Hímes tojás írás hagyományos technikákkalHÍMES TOJÁS DÍSZÍTŐ workshopon háromféle hagyományos technikával ismerkedhetnek meg a résztvevők.Dátum 2022.04.10Időtartam: 15:00-19:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 6.000 Ft/fő Miről szól ez a workshop? Hímes tojás...

Makramés-, réz- és bőr ékszerkészítés workshop

Makramés-, réz- és bőr ékszerkészítés workshop Készíts igazán autentikus módszerekkel és alapanyagokból makramé vagy réz ékszereket magadnak egyszerűbben, mint gondolnád!   Dátum 2018.03.07 Időtartam: 15:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: változó -...

Húsvéti mézeskalács díszítő workshop

Húsvéti Mézeskalács  díszítő workshop A foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket, amik hiányoznak a szakácskönyvekből! Kép: Dajka Ágnes mézeskalács és...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *