Szeretnéd te is megtanulni hogyan készíthetsz ilyen menő táblát otthonodba az aktuális évszaknak, ünnepnek megfelelően dekorálva? Esetleg van egy üzleted, ami előtt jól mutatna egy klassz reklámtábla?

Dátum

2020.03.22

Időtartam:

15:00-18:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

12.000 Ft/fő egy 57 cm x 67 cm-es hazavihető táblával
Ha saját táblát hozol, 6000 Ft/ fő

Miről szól ez a workshop?

A TÁBLAÍRÁS ÉS RAJZOLÁS workshopon megtanuljuk hogyan helyezd el az általad választott ábrákat és szövegeket, hogy minden a megfelelő helyen, összhangban legyen.
Megtudjuk, hogy mik a divatos betűtípusok, hogyan kombináljuk őket egymással és, hogy miként lehet színekkel, satírozással játszani, 3D hatást elérni…ééés még sok más praktikát is.

Tanító mesterünk: Németh Gyöngyi művésztanár

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • igény esetén egy 57 cm x 67 cm-es táblát 
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂
  • inni- és rágcsálni valót

A foglalkozáson színes, folyékony krétafilcet használunk, amit biztosítunk a résztvevőknek. Kétféle minta, egy általános témájú és egy húsvéti hangulatú közül választhattok majd.

Korlátozott számban tudunk táblát biztosítani, melynek mérete 57 cm x 67 cm. Ha saját táblát hozol, annak mérete hasonló legyen!

Jelentkezési határidő: 2020.03.17. Helyedet 3000 Ft előleg előre utalásával tudod lefoglalni a fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő! Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni!

Miért ne hagyd ki?

Megtanulhatod hogyan készíthetsz ilyen menő táblát otthonodba vagy vállalkozásodba az aktuális évszaknak, ünnepnek megfelelően dekorálva.

A foglalkozást minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Karácsonyfadísz készítése tűnemezeléssel

Karácsonyfadísz készítése tűnemezeléssel Ugye milyen különleges ez a tűnemezeléssel, birkagyapjúból készült karácsonyi dísz? Érdekel, hogy hogyan lehet ilyen gyönyörű mintákat varázsolni a nemez gömbökre? A workshopon kiderül.    Dátum 2018.12.16 Időtartam:...

Bútorfestő technikák tejfestékkel workshop

Bútorfestő technikák Tejfestékkel workshop Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET! Dátum 2020.09.26Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín:...

Kalendárium festés és csoki készítés

Kalendárium festés és csoki készítés Izgalmas WORKSHOP CSOMAG a toronyi Égigérő Műhely és a sé-i Laura Csokoládé Műhely összefogásával! Dátum 2018.11.03 Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 17.000 Ft/fő Miről szól ez a workshop? Adventi...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!