Szappankészítő workshop

Ha te is szeretnél minél kevesebb vegyi anyagot használni a háztartásban, workshopunkon megtanulhatod, hogyan készíts natúr szappant, melyet kiváló minőségű illóolajokkal fogunk illatosítani.

Dátum

2018.02.07

Időtartam:

15:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti 21.

Ára:

4.900 Ft

Miről szól ez a workshop?

Szappankészítő workshop

Tanító mesterünk: Lendvai Anikó, a krémek, szappanok mestere

“Zöld háztartás” sorozatunk első foglalkozásán natúr szappanhoz használt illóolajok jótékony hatásairól is hallhattok majd.

A szappan előállításához lúgot használunk, és amíg a lúg hűl, addig készítünk egy fertőtlenítő hatású általános tisztítószert.

Mit kapsz a workshopon? – Részletek

  • minden eszközt és hozzávalót
  • egy natúr, illóolajos szappant
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A tisztítószer hazaszállításához – az újrahasznosítás jegyében – hozz magaddal egy kiürült, kb. 2,5 dl-es flakont vagy üveget!

Közben beszélgetünk ecetes, szódabikarbónás tisztítószerekről is. A jegyzetfüzetedet se felejtsd otthon, mert sok hasznos tanácsot hallhatsz majd!

“Dolgozós” ruhában gyere! 😉

Miért ne hagyd ki?

  • Egyedül, az internetről leszedett információkkal, ne állj neki kezdőként, mert veszélyes. A lúg erősen maró anyag belélegezve is és bőrre jutva is.
  • Ha megtanultad, bármikor képes leszel adalékoktól mentes szappanokat készíteni.
  • Felhasználhatod a visszamaradt sütőzsiradékokat.
  • Hangulat 80% 80%
  • Praktikum 100% 100%
  • Elfecsérelt idő 12% 12%

Jelentkezz a szappankészítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra.

Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Szandál Készítő Workshop Szombathelyen

Szandál Készítő Workshop SzombathelyenHa szereted az egyedi tervezésű kiegészítőket, látogass el hozzánk, tervezd és alkosd meg saját tervezésű bőr szandálod a FlyWalking Studio következő workshopján! Dátum 2019.09.07 szombat Időtartam: 11:00-17:00 Helyszín: Torony,...

Barka Jewelry • Macrame Ékszer Workshop

Barka Jewelry • Macrame Ékszer Workshop  Dátum 2020.02.23Időtartam: 10:00-13:30Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 6900Ft/ FőMiről szól ez a workshop? Várunk sok szeretettel egy kreatív hangulatú alkotásra Toronyba az Égigérő Műhelybe, ahol nyakláncot fogunk...

Esküvői dekoráció workshop

Esküvői dekoráció workshopGyere és tedd még izgalmasabbá és emlékezetesebbé a NAGY NAPRA való készülődést! Dátum 2020.02.01Időtartam: 14:00-17:00  Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 10.000 Ft/fő Miről szól ez a workshop? ESküvői kellékek készítése Mindegy,...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *