fbpx

Szappankészítő workshop

Ha te is szeretnél minél kevesebb vegyi anyagot használni a háztartásban, workshopunkon megtanulhatod, hogyan készíts natúr szappant, melyet kiváló minőségű illóolajokkal fogunk illatosítani.

Dátum

2018.02.07

Időtartam:

15:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti 21.

Ára:

4.900 Ft

Miről szól ez a workshop?

Szappankészítő workshop

Tanító mesterünk: Lendvai Anikó, a krémek, szappanok mestere

“Zöld háztartás” sorozatunk első foglalkozásán natúr szappanhoz használt illóolajok jótékony hatásairól is hallhattok majd.

A szappan előállításához lúgot használunk, és amíg a lúg hűl, addig készítünk egy fertőtlenítő hatású általános tisztítószert.

Mit kapsz a workshopon? – Részletek

  • minden eszközt és hozzávalót
  • egy natúr, illóolajos szappant
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A tisztítószer hazaszállításához – az újrahasznosítás jegyében – hozz magaddal egy kiürült, kb. 2,5 dl-es flakont vagy üveget!

Közben beszélgetünk ecetes, szódabikarbónás tisztítószerekről is. A jegyzetfüzetedet se felejtsd otthon, mert sok hasznos tanácsot hallhatsz majd!

“Dolgozós” ruhában gyere! 😉

Miért ne hagyd ki?

  • Egyedül, az internetről leszedett információkkal, ne állj neki kezdőként, mert veszélyes. A lúg erősen maró anyag belélegezve is és bőrre jutva is.
  • Ha megtanultad, bármikor képes leszel adalékoktól mentes szappanokat készíteni.
  • Felhasználhatod a visszamaradt sütőzsiradékokat.
  • Hangulat 80% 80%
  • Praktikum 100% 100%
  • Elfecsérelt idő 12% 12%

Jelentkezz a szappankészítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra.

Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Adventi kalendárium készítés tejfestékkel

Adventi kalendárium készítés tejfestékkelHa még nincs ADVENTI KALENDÁRIUMOD, de szeretnél egyet, akkor gyere el a workshopunkra és készíts egy igazán menő darabot az otthonodba! Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT...
nemezelés workshop Szombathely

Nemezelés workshop

Nemezelés workshop Hogyan készíts vidám, felakasztható nemez madárka díszt? Lépésről lépésre megtanulhatod a nemezkészítés folyamatát!   Dátum 2018.03.07 Időtartam: 14:00-19:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 3.500 Ft Miről szól ez a workshop? Nemez madárka...

Kerámia workshop az Őrségben

Kerámia workshop az Őrségben Május elsejére egy nagyon klassz kerámia worshoppal készülünk számotokra. Az Égigérő Műhely szervezésében ellátogatunk Steierlein Mária műhelyébe, Felsőmarácra. Dátum 2019.05.01 Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Felsőmarác Ára: 13.000 Ft/fő...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!