Nemezelés workshop

NEMEZ VIRÁGOS KOSZORÚ KÉSZÍTÉS.
Kezdőket és gyakorlott nemezelőket egyaránt várunk a foglalkozásra! Lépésről lépésre megtanulhatod a nemezkészítés folyamatát!

Dátum

2021.06.06

Időtartam:

15:00-18:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti 21.

Ára:

5.500 Ft

Miről szól ez a workshop?

Nemez virágos koszorú készítő workshop

Tanító mesterünk: Bukits Eszter https://www.facebook.com/bestinemez

NEMEZ VIRÁGOS KOSZORÚ KÉSZÍTÉS.
Kezdőket és gyakorlott nemezelőket egyaránt várunk a foglalkozásra!
A kezdők elsajátíthatják velünk ennek az ŐSI MESTERSÉGEN alapuló technikának az alapjait, de a haladó nemezelők sem fognak unatkozni!

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • egy 23 cm átmérőjű fa karikát
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

Többféle színű lapokat nemezelünk, ezekből vágjuk majd ki a szirmokat, leveleket, amiket végül egy 23cm átmérőjű fa karikára ragasztgatunk.

Nemezeléskor birkagyapjúból melegvíz és szappan segítségével, dörzsöléssel egybefüggő, strapabíró, hőtartó és erős ugyanakkor könnyű anyagot tudunk létrehozni, amit aztán kedvünkre szabhatunk, nyújthatunk, alakíthatunk.

Miért ne hagyd ki?

Lépésről lépésre megtanulhatod a nemezkészítés folyamatát és készíthetsz egy mutatós, virágos függődíszt.

Jelentkezz a Nemez virágos koszorú készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Őszi dekoráció készítő workshop

Őszi dekoráció készítő workshop  Dátum 2020.10.17Időtartam: 15:00-17:00Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 4.000 FtMit kapsz a workshopon? - Részletek   a szükséges anyagokat eszközöket inni- és rágcsálnivalót egy kellemes élményt 🙂 Varrhatsz 3db textil...

Makramés-, réz- és bőr ékszerkészítés workshop

Makramés-, réz- és bőr ékszerkészítés workshop Készíts igazán autentikus módszerekkel és alapanyagokból makramé vagy réz ékszereket magadnak egyszerűbben, mint gondolnád!   Dátum 2018.03.07 Időtartam: 15:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: változó -...

Bútorfestő technikák tejfestékkel workshop

Bútorfestő technikák Tejfestékkel workshop Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET! Dátum 2020.09.26Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín:...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!
A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.