Nemezelés workshop

NEMEZ VIRÁGOS KOSZORÚ KÉSZÍTÉS.
Kezdőket és gyakorlott nemezelőket egyaránt várunk a foglalkozásra! Lépésről lépésre megtanulhatod a nemezkészítés folyamatát!

Dátum

2021.06.06

Időtartam:

15:00-18:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti 21.

Ára:

5.500 Ft

Miről szól ez a workshop?

Nemez virágos koszorú készítő workshop

Tanító mesterünk: Bukits Eszter https://www.facebook.com/bestinemez

NEMEZ VIRÁGOS KOSZORÚ KÉSZÍTÉS.
Kezdőket és gyakorlott nemezelőket egyaránt várunk a foglalkozásra!
A kezdők elsajátíthatják velünk ennek az ŐSI MESTERSÉGEN alapuló technikának az alapjait, de a haladó nemezelők sem fognak unatkozni!

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • egy 23 cm átmérőjű fa karikát
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

Többféle színű lapokat nemezelünk, ezekből vágjuk majd ki a szirmokat, leveleket, amiket végül egy 23cm átmérőjű fa karikára ragasztgatunk.

Nemezeléskor birkagyapjúból melegvíz és szappan segítségével, dörzsöléssel egybefüggő, strapabíró, hőtartó és erős ugyanakkor könnyű anyagot tudunk létrehozni, amit aztán kedvünkre szabhatunk, nyújthatunk, alakíthatunk.

Miért ne hagyd ki?

Lépésről lépésre megtanulhatod a nemezkészítés folyamatát és készíthetsz egy mutatós, virágos függődíszt.

Jelentkezz a Nemez virágos koszorú készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Tejfestékes bútorfelújítás workshop

Bútorfelújítás tejfestékkel workshop Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el workshopunkra, ahol újjávarázsolhatod bútoraidat hozzáértők iránymutatásai szerint!   Dátum 2018.04.07 vagy 2018.04.08...

Kerámia workshop az Őrségben

Kerámia workshop az Őrségben Május elsejére egy nagyon klassz kerámia worshoppal készülünk számotokra. Az Égigérő Műhely szervezésében ellátogatunk Steierlein Mária műhelyébe, Felsőmarácra. Dátum 2019.05.01 Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Felsőmarác Ára: 13.000 Ft/fő...

Bútorfestő technikák tejfestékkel workshop

Bútorfestő technikák Tejfestékkel workshop Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET! Dátum 2020.09.26Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín:...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!
A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.