Méhviaszos szalvéta készítő workshop

Ha gondoltál már rá, hogy készíts magadnak méhviaszos szalvétát, de valamiért eddig nem álltál neki a megvalósításnak, akkor most itt a lehetőség!

Dátum

2020.01.19

Időtartam:

14:00-16:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

4.000 Ft/fő

Miről szól ez a workshop?

Méhviaszos szalvéta készítése

Tudtad, hogyha egy textilanyagot átitatunk a méhek által előállított 100%-ig természetes méhviasszal, akkor egy rugalmas, vízlepergető ételcsomagolót kapunk, ami kiváló alternatívája az egyszer használatos műanyag fóliának? Azon kívül, hogy környezetbarát megoldás, frissen tartja az ételeket, csodálatos illata van és baktériumölő tulajdonsággal is rendelkezik. Nemcsak élelmiszereket csomagolhatsz bele, de edények lefedésére is használhatod.

Mit kapsz a workshopon? – Részletek

  • minden eszközt és hozzávalót
  • 3db 30x30cm-es pamutvászon szalvétát
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A foglalkozáson minden résztvevő három darab 30x30cm-es szalvétát készíthet magának.

Miért ne hagyd ki?

Környezetbarát, légáteresztő szalvétáidba csomagolhatsz zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot, kenyeret, kolbászt és még sok mást is. Nemcsak frissen tarják az ételeket, de használatukkal csökknethetjük  környezetünk szennyezését is.

Jelentkezz a Méhviaszos szalvéta készítő workshopra

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Tavaszi ajtókopogtató készítés workshop

Tavaszi ajtókopogtató készítés workshop Hogyan készíts színes, virágos ajtókopogtatót? Mutasd meg már a bejáratnál az érkezőnek, hogy itt boldog emberek laknak!   Dátum 2018.03.24. Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 6.900 Ft Miről szól ez a...

Nemezelés workshop

Nemezelés workshop NEMEZ VIRÁGOS KOSZORÚ KÉSZÍTÉS.Kezdőket és gyakorlott nemezelőket egyaránt várunk a foglalkozásra! Lépésről lépésre megtanulhatod a nemezkészítés folyamatát!  Dátum 2021.06.06Időtartam: 15:00-18:00Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 5.500...

Mézeskalács gömbdísz készítő workshop

Mézeskalács gömbdísz készítő workshopA foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket!Dátum 2021.11.07Időtartam: 14:00-16:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára:...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.