Kültéri kemence építő tanfolyam

Hogyan építs kemencét saját kezűleg? Itt a lehetőség, hogy lépésről lépésre megtanuld, és megépítsd saját magadnak is a kertedben. Mert a kemencében sült étel sokkal finomabb, mintha sütőben készítetted volna.

Dátum

2019. 07. 26-28

Időtartam:

Reggel 8:00-tól estig

Helyek száma:

Maximum 6 fő

Ára:

30.000 Ft

Miről szól ez a workshop?

Kültéri kemence építése

Tanító mesterünk: Horváth Lehel, építészmérnök mester

Három napos kemence építő tanfolyamunkon minden elméleti és gyakorlati tudást megszerezhetsz ahhoz, hogy aztán önállóan felépítsd a saját kemencédet.
A tanfolyamon aktívan vehetsz részt a kemence építésében, így sajátítva el a gyakorlati tudást.

Mit kapsz a workshopon? – Részletek


  • minden alapanyagot
  • napi háromszori étkezést 
  • vizet
  • ha messzebbről érkezel sátrazhatsz a kertben
  • kedvenc italodat hozhatod magaddal! 🙂

A tanfolyamon kiderül, hogy hogyan tudsz a természetben fellelhető anyagokból, eleink tudását felhasználva hagyományos, környezetbarát kemencét építeni. 
A három nap alatt felépítünk egy bográcsozóval, grillezővel rendelkező kemencét.

A tanfolyamot Horváth Lehel építészmérnök tartja, aki a Vajdaságból érkezik hozzánk. Lehel elkötelezett „újrahasznosító”, így itt is beépítünk minden használható anyagot: agyag, szalma, terméskő, tégla, fa, stb.
Nemcsak kemencéket, hanem szalmabála házakat is épít. Munkáit megnézheted a https://www.facebook.com/pg/SzalmabalaEpites/about/?ref=page_internal Facebook oldalon.

Miért ne hagyd ki?

A tanfolyam alatt amellett, hogy megtanulod hogyan építhetsz sajátkezüleg kemencét,  részt vehetsz egy három napos, remélhetőleg szuper hangulatú nyári táborban. wink

Jelentkezz a kemence építő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a kemenceépítő workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Kristály Medál Workshop

  Dátum 2019.10.19 Időtartam: 10:00-14:30 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 12.000 Ft/fő Miről szól ez a workshop? Kristály medál készítő workshop   Tanító mesterünk: Tóth Annamária https://www.facebook.com/barkajewelry/       Mit kapsz a...

Kötés tanfolyam kezdőknek

Kötés tanfolyam Kezdőknek  Elsősorban kezdőknek ajánljuk ezt a tanfolyamot, de azokat is szeretettel várjuk, akik szeretnék feleleveníteni feledésbe merült kötő tudásukat! Dátum 2019.11.10   Időtartam: 15:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 3000 Ft/fő...

Kecsketejes házi szappankészítő workshop

Kecsketejes házi szappankészítő workshop Ha te is szeretnél minél kevesebb vegyi anyagot használni a háztartásban, workshopunkon megtanulhatod, hogyan készül hideg eljárással a kecsketejes szappan.  Dátum 2018.09.21 Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21....

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.