LOKI fejdísz készítő workshop

MARVEL rajongó, Cosplay/LARP kedvelő vagy?

Dátum

2022.03.13

Időtartam:

14:00-19:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

12.000 Ft

Miről szól ez a workshop?

LOKI fejdísz készítés

Ismerkedj meg az EVA Foam-mal, ami olyan mint a dekorgumi, csak sűrűbb, keményebb, ezért szépen csiszolható, vágható, ragasztható, hőformázható.
Színházi- és filmes kellékesek is használják ezeket a kézműves anyagokat sokoldalúságuk miatt.
Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂
  • lesz inni- és rágcsálni való
Terveink szerint szeretnénk egymásra épülő foglalkozásokat tartani, melynek vérégre eljuthatunk egy teljes jelmez elkészítéséig.
Ez alkalommal egy LOKI fejdíszt készítünk.
Első foglalkozásunkon ( https://egigeromuhely.hu/…/jelmez-es-kellek-keszito…/) megtanulhatunk olyan alap technikákat, mint a vágás, ragasztás, csiszolás, alapozás, festés, dekorálás.
Mindezek mellett most megismerkedünk a Worbla használatával is.Ez egy hőre lágyuló műanyag, könnyen formázható, kihülve megkeményedik és nagyon tartós lesz.
EVA FOAM ART alapanyagok- Forgers Guild

Miért ne hagyd ki?

Gyere és sajátítsd el ezt a kézműves technikát! Merülj el egy izgalmas kézműves kalandban egy különleges élményműhely keretében!

Jelentkezz a Loki fejdísz készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Kültéri kemence építő tanfolyam

Kültéri kemence építő tanfolyam Hogyan építs kemencét saját kezűleg? Itt a lehetőség, hogy lépésről lépésre megtanuld, és megépítsd sajátt magadnak is a kertedben. Mert a kemencében sült étel sokkal finomabb, mintha sütőben készítetted volna. Dátum 2018.06.23-24...

Epoxi gyanta ékszer készítő workshop

Epoxi gyanta Ékszer készítő workshop   Dátum 2022.09.25 2022.09.27Időtartam: 14:00-17:00 17:00-19:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 11.000 Ft/főMiről szól ez a workshop? EPOXI-GYANTA MEDÁL KÉSZÍTÉS Ékszer készítő workshopon száraz virágokat helyezünk majd az...

Bútorfestő technikák tejfestékkel

Bútorfestő technikák TejfestékkelHogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET! Dátum 2022.03.06Időtartam: 15:00-18:00Helyszín: Torony,...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!
A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *