fbpx

Kötés tanfolyam Kezdőknek 

Új jelentkezők is csatlakozhatnak a kötés tanfolyamunk második foglalkozásához, de azokat is szeretettel várjuk, akik szeretnék feleleveníteni feledésbe merült kötő tudásukat.

Dátum

2020.01.05

 

Időtartam:

15:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

3000 Ft/fő

 

Miről szól ez a workshop?

Az új résztvevőkkel megtanuljuk felszedni a kezdősort.
Megtanuljuk és gyakoroljuk a sima- és a fordított kötést.

Azok, akik részt vettek az első foglalkozáson, most megtanulhatják a szaporítást, fogyasztást, az új szín bekötését, sor lezárását és a sima-fordított kötések variációit..

Tanító mesterünk: Eredics-Borsics Mónika 

https://www.facebook.com/agubabahandmade/

  • 4 mm-es kötőtű
  • közepes vastagságú, világos színű fonal (  pl. Lisa Red Heart kötőfonal)

Red Heart Lisa, vagy Bravo Original világos színűfonal legyen, hogy jól láthatóak legyenek a szemek!  

Miért ne hagyd ki?

Tudtad, hogy a neurológusok a kötést az AGY JÓGÁJÁnak tartják? Rengeteg pozitív hatása van az egészségre. Ezekről bővebben itt olvashatsz.

És nem utolsósorban, ha megtanulod ezt a kézimunka tecnikát, rengeteg  mindent készíthetsz majd magadnak vagy ajándékba.

Jelentkezz a  kötés tanfolyamra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Kerámia workshop az Őrségben

Kerámia workshop az Őrségben Május elsejére egy nagyon klassz kerámia worshoppal készülünk számotokra. Az Égigérő Műhely szervezésében ellátogatunk Steierlein Mária műhelyébe, Felsőmarácra. Dátum 2019.05.01 Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Felsőmarác Ára: 13.000 Ft/fő...

Bucket Bag Készítő Workshop Szombathelyen

BUCKET BAG Workshop Szombathelyen Októberben ismét újabb izgalmas  FlyWalking programra csatlakozhattok az Égigérő Műhelyben. Dátum 2018.10.28 Időtartam: 11:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 30.000 Ft Miről szól ez a workshop? Ezúttal egy sokatok által...

Kristály Medál Workshop

  Dátum 2019.10.19 Időtartam: 10:00-14:30 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 12.000 Ft/fő Miről szól ez a workshop? Kristály medál készítő workshop   Tanító mesterünk: Tóth Annamária https://www.facebook.com/barkajewelry/       Mit kapsz a...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!