Izlandi Zuzmó Kép készítő workshop

Szeretnéd valami igazán modern, ugyanakkor környezetbarát dekorációval feldobni otthonodat?

Dátum

2021.09.05

Időtartam:

15:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

11.900 Ft/ Fő

Miről szól ez a workshop?

 

A workshopon négyféle színű zuzmóból válogatva, köveket, köteleket, fakorongokat felhasználva egy 23×32 cm-es képkeretet dekorálhatsz A keret is több színből választható.

 

Tanító mestereink: Smile Zuzmó Team 

https://www.facebook.com/Smile-Zuzm%C3%B3-688040802060207 

 

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • 1db 23cm x 32 cm-es képkeretet választható színben
  • prémium minőségű izlandi zuzmót négy színben
  • köveket, köteleket, fakorongokat
  • minden eszközt és hozzávalót
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂
  • rágcsálni- és innivalót
   
Norvégiából érkező, prémium minőségű Izlandi zuzmóval alkotunk, melyet kimondottan dekorációs célra termesztenek.
A növényi megőrzés egyedülálló és ökológiai folyamat. A konzerváló kezelés minden toxikus vagy veszélyes vegyszer vagy összetevő hozzáadása nélkül történik. A stabilizált növények évekig gyönyörűek és változatlanok maradnak öntözés, fény és karbantartás igénye nélkül. A levegő páratartalmától lesznek szépek, rugalmasak. Ennek az eljárásnak köszönhetően bogármentes, nem gyúlékony.
   

Miért ne hagyd ki?

Ha szeretnéd valami igazán modern, ugyanakkor környezetbarát dekorációval feldobni otthonodat, akkor gyere és készíts velünk egy különleges ZUZMÓ KÉPET!

Jelentkezz az Izlandi Zuzmó Kép készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Kültéri kemence építő tanfolyam

Kültéri kemence építő tanfolyam Hogyan építs kemencét saját kezűleg? Itt a lehetőség, hogy lépésről lépésre megtanuld, és megépítsd saját magadnak is a kertedben. Mert a kemencében sült étel sokkal finomabb, mintha sütőben készítetted volna. Dátum 2019. 07. 26-28...

Cipő Készítő Workshop Szombathelyen

Cipő Készítő Workshop Szombathelyen Végre elérkezett az idő egy szuper kis cipő készítő workshopra is. Gyere és ismerkedj meg a cipőkészítés izgalmas világával, tervezd és alkosd meg saját lábbelid! Dátum 2018.06.29 szombat Időtartam: 11:00-17:00 Helyszín: Torony,...

Tejfesték workshop: díszítő technikák

Tejfesték workshop: díszítő technikák  A WORKSHOPON 100% TERMÉSZETES, KÖRNYEZET- és BABABARÁT TEJFESTÉKET HASZNÁLUNK! MEGTANULHATOD A STENCILEZÉST, 3D STENCILEZÉST VAGY A TRANSZFERÁLÁST.Dátum 2021.12.05Időtartam: 15:00-18:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára:...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!
A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *