Izlandi Zuzmó Kép készítő workshop

Szeretnéd valami igazán modern, ugyanakkor környezetbarát dekorációval feldobni otthonodat?

Dátum

2021.09.05

Időtartam:

15:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

11.900 Ft/ Fő

Miről szól ez a workshop?

 

A workshopon négyféle színű zuzmóból válogatva, köveket, köteleket, fakorongokat felhasználva egy 23×32 cm-es képkeretet dekorálhatsz A keret is több színből választható.

 

Tanító mestereink: Smile Zuzmó Team 

https://www.facebook.com/Smile-Zuzm%C3%B3-688040802060207 

 

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • 1db 23cm x 32 cm-es képkeretet választható színben
  • prémium minőségű izlandi zuzmót négy színben
  • köveket, köteleket, fakorongokat
  • minden eszközt és hozzávalót
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂
  • rágcsálni- és innivalót
   
Norvégiából érkező, prémium minőségű Izlandi zuzmóval alkotunk, melyet kimondottan dekorációs célra termesztenek.
A növényi megőrzés egyedülálló és ökológiai folyamat. A konzerváló kezelés minden toxikus vagy veszélyes vegyszer vagy összetevő hozzáadása nélkül történik. A stabilizált növények évekig gyönyörűek és változatlanok maradnak öntözés, fény és karbantartás igénye nélkül. A levegő páratartalmától lesznek szépek, rugalmasak. Ennek az eljárásnak köszönhetően bogármentes, nem gyúlékony.
   

Miért ne hagyd ki?

Ha szeretnéd valami igazán modern, ugyanakkor környezetbarát dekorációval feldobni otthonodat, akkor gyere és készíts velünk egy különleges ZUZMÓ KÉPET!

Jelentkezz az Izlandi Zuzmó Kép készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Horgolás tanfolyam I. Kezdő szint

Horgolás tanfolyam Kezdőknek I. Eddig azt hitted, hogy a horgolás egyenlő nagyanyáink horgolt csipketerítőivel? Nem is gondolnád, hogy a mai modern otthonokban is milyen jól mutatnak! Dátum 2018.10.21 Időtartam: 14:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 3.500...

Tavaszi ajtókopogtató készítés workshop

Tavaszi ajtókopogtató készítés workshop Hogyan készíts színes, virágos ajtókopogtatót? Mutasd meg már a bejáratnál az érkezőnek, hogy itt boldog emberek laknak!   Dátum 2018.03.24. Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 6.900 Ft Miről szól ez a...

Bútorfestő workshop

Bútorfestő workshop Szombathely Van olyan régi bútorod, ami a szívedhez nőtt, de ráférne egy kis felújítás? Tervezed egy ideje, hogy helyre pofozod, csak nem tudod hogyan fogj hozzá? HOZD EL hozzánk és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!
A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.