Horgolás tanfolyam Kezdőknek I.

Eddig azt hitted, hogy a horgolás egyenlő nagyanyáink horgolt csipketerítőivel? Nem is gondolnád, hogy a mai modern otthonokban is milyen jól mutatnak!

Dátum

2018.10.21

Időtartam:

14:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

3.500 Ft

Miről szól ez a workshop?

A workshop alatt, az alapok elsajátítása során bögremelegítőt készítünk, ami kedves kis ajándék lehet magadnak vagy szeretteidnek.

Tanító mesterünk: Eredics-Borsics Mónika 

https://www.facebook.com/agubabahandmade/

Mit kapsz a workshopon? – Részletek

  • Egy porcelán bögrét
  • általad választott színű fonalat a bögremelegítőhöz
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

Tanfolyamunk első foglalkozásán teljesen kezdő szintről indulunk. Megtanuljuk a legalapvetőbb öltéseket: tűtartás, csúszócsomó készítés, láncszem, rövidpálca és hamispálca készítése, az új fonál bekötésének módszere, illetve hogy hogyan lehet egy egyszerű trükkel térbeli dinamizmust adni a mintának.

Miért ne hagyd ki?

Ha megtanulod ezt a kézimunka tecnikát, el sem tudod képzelni mennyi mindent készíthetsz majd magadnak vagy ajándékba.

Jelentkezz a  horgolás tanfolyamra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Táblaírás és rajzolás workshop

Táblaírás és rajzolás workshopSzeretnéd te is megtanulni hogyan készíthetsz ilyen menő táblát otthonodba az aktuális évszaknak, ünnepnek megfelelően dekorálva? Esetleg van egy üzleted, ami előtt jól mutatna egy klassz reklámtábla?Dátum 2020.03.22Időtartam:...

Függő tojásdísz készítő workshop

Függő tojásdísz készítése Hogyan lesz a polisztirol tojásból ilyen - a fenti képen látható - barokkosan díszített függődísz? Gyere el a workshopra és megmutatjuk! 🙂 Dátum 2019.04.10 Időtartam: 16:30-18:30 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 4.000 Ft/ Fő Miről szól...

Kis Műhelymunkák: Bőr pénztartó és karkötő készítés

Kis Műhelymunkák: Bőr pénztartó és karkötő készítésSzívesen készítenél valódi BŐRBŐL ezt-azt, de nem szeretnél „ vagyonokat” befektetni? Gyere és nézzük meg együtt, hogyan tudsz már néhány egyszerű eszközzel is klassz dolgokat készíteni!  Dátum...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *