Szandál Készítő Workshop Szombathelyen

Ha szereted az egyedi tervezésű kiegészítőket, látogass el hozzánk, tervezd és alkosd meg saját tervezésű bőr szandálod a FlyWalking Studio következő workshopján!

Dátum

2019.09.07 szombat

Időtartam:

11:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

24.000 Ft

Miről szól ez a workshop?

A foglalkozáson megtanuljuk a legegyszerűbb bőr megmunkálási technikákat, megtervezzük, kiszabjuk és összeállítjuk a saját szandálodat.

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • A szandál a Te lábadra készül.
  • sok-sok színes bőrből választhatsz
  • izgalmas szakmai titkokat tudhatsz meg

A legjobb minőségű bőrökből fogunk dolgozni, ráadásul rengeteg színes és mintás felületből választhatsz és kombinálhatod őket kedvedre. Ezen kívül még sok-sok csattal és szegecsekkel díszítheted az elkészült szandid.

Miért ne hagyd ki?

Ha igazán különleges és egyedi szandálra vágysz és szeretnél egy pici betekintést nyerni a cipőkészítés fortélyaiba, akkor itt a remek lehetőség!

Fotók: Katona Tamás

Jelentkezz a Szandál Készítő

workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Selyemsál festés Eco-Print technikával

Selyemsál festés ECO-PRINT  technikával Hallottál már az ECO-PRINT technikáról? Ha nem, akkor itt az alkalom, hogy megismerd. Gyere el a workshopunkra, ahol megismerkedhetsz ezzel az igazán különleges technikával! A NÖVÉNYI RÉSZEKKEL TÖRTÉNŐ FESTÉS során elkészítheted...

Párnahuzat kollázs technikával

Párnahuzat készítése kollázs technikával   Dátum 2018.12.08 Időtartam: 15:00-18:30 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 9.500 Ft Miről szól ez a workshop? Párnahuzat készítése kollázs technikával   Tanító mesterünk: Berlakovich Kinga...

Kosárfonás papír vesszőkből

Kosárfonás papír vesszőkből Dátum 2019.05.05 Időtartam: 13:00-16:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 6.000 Ft/fő Miről szól ez a workshop? A fenti képen látható kosár illusztráció. A workshopon egy kb. 20 cm átmérőjű, 10 cm magas kosarat fogunk elkészíteni. A...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.