Házikenyér készítő workshop
Hogyan készül a ropogós házikenyér kalács?
Szeretnéd, ha FRISSENSÜLT HÁZIKENYÉR illata töltené be az otthonodat? Gondolkodtál már azon, hogy ropogós kenyeret készíts a családodnak, de eddig nem mertél belevágni? Most itt a lehetőség!
Dátum
2020.01.18
Időtartam:
14:00-18:00
Helyszín:
Torony, Kárpáti u. 21.
Ára:
6.000 Ft
Január 25-én kovászos kenyeret készítünk. A két foglalkozás együtt 10.000 Ft/fő, ami az első alkalommal fizetendő.
Házikenyés készítése és sütése
A workshopon megtanuljuk a gyúrás, dagasztás, kelesztés, formázás csínját-bínját.
- minden eszközt és hozzávalót
- háromféle kenyér receptjét
- az általad elkészített kenyeret
- egy adag általad gyúrt kenyértésztát, amit aztán otthon ízlésed szerinti feltétekkel megpakolva megsüthetsz
- sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂
Háromféle kenyeret fogunk elkészíteni és megkóstolni:
• Mesterséges adalékanyagoktól mentes FEHÉRKENYERET. Otthon is nagyon könnyű elkészíteni, csak víz, élesztő, és liszt kell hozzá. Ebből a fajtából mindenki süthet egy kis cipót.
• Többféleképpen variálható, élesztőmentes ÍR SZÓDÁSKENYERET, ami gyorsabban elkészül, mintha elmentél volna a boltba kenyeret vásárolni.
• Egy olasz rusztikus kenyeret, a FOCACCIÁT, amit különböző feltétekkel gazdagíthatunk.
Miért ne hagyd ki?
Profiktól tanulhatod meg a formázásokat, a megfelelő állag megállapítását.
Lépésről lépésre segítjük munkádat, ammi alapján már gyerekjáték lesz otthon újra készíteni akár egy másik receptet is.
Jelentkezz a házikenyér sütő workshopra!
Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.
Ezek a workshopok is érdekelhetnek
Ne maradj le wokshopjainkról!
Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!