Póló festés

ECOPRINT  technikával

Az ecoprint egy nagyon különleges és izgalmas textilfestési technika. A növények lenyomata, festékanyaga adja a mintát és a színeket a kelméken.
A legszebben a finom nemezeken adja vissza a mintázatot, de a selymen is nagyon szép és különleges pólókat készíthetünk vele..

Dátum

2019.10.05

Időtartam:

10:00-12:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

4.000 Ft

Miről szól ez a workshop?

Póló festés ecoprint technikával

 

Korábbi workshopokon selyem sálat már készítettünk, ez alkalommal viszont pólót fogunk festeni. Ehhez hozz magaddal világos, fehér esetleg bézs színű, 100% pamutból készült pólót! Ha szeretnéd, hozhatsz többet is. Mindegy, hogy használt vagy új, mosd ki előtte, de ne használj öblítőt, vegyszereket! Festő növényeket biztosítunk, de akár azt is hozhatsz magaddal.

Tanító mesterünk: Molnár Tünde  www.facebook.com/Namatanemez/
Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • festő növényeket
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂
  • Pólót neked kell hozni!

A foglalkozáson a pólókat megfelelően előkészítjük, majd mindenki megtervezi, levelekkel elkészíti és “becsomagolja” a festendő ruhadarabot. Ezután több órás gőzölésre lesz szükség, amit majd otthon tudtok elvégezni. Tünde ellát titeket minden szükséges információval a gőzőlésről, fixálásról, a festő növényekről és még sok-sok mindenről..

Miért ne hagyd ki?

A természet a növények által megad nekünk mindent az egészségünkhöz és a szépségünkhöz és szemet gyönyörködtető élményben is részesít minket. Ha szereted a természetes anyagokat, mintákat és a földszíneket a ruházatodban, akkor igazán kedvedre való darabokat készíthesz majd a workshopon. 

Jelentkezz a Póló festés Ecoprint technikával workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Kosár horgolás pólófonalból

Kosár horgolás pólófonalból Ha szeretsz horgolni, akkor a póló fonalról már biztosan hallottál, esetleg már dolgoztál is vele. A horgolható fa lapokat is ismered? Ha eddig még nem próbáltad, akkor itt a lehetőség! Dátum 2019.09.22 Időtartam: 14:00-16:00 Helyszín:...

Hagyományos gyertyakészítő workshop

Hagyományos gyertyakészítés méhviaszból Tudtad, hogy régen a GYERTYAMÁRTÁS, akárcsak a szappanfőzés hagyományosan minden háztartásban a házimunka része volt? Advent közeledtével nem is lehetne aktuálisabb feladat, mint elkészíteni a koszorúra illő gyertyákat. Dátum...

Tejfestékes bútorfelújítás workshop

Tejfesték workshop Szombathely Vannak olyan régi bútoraid, amik a szívedhez nőttek, de rájuk férne egy kis felújítás? Tervezed egy ideje, hogy helyre pofozod őket, csak nem tudod hogyan fogj hozzá? GYERE EL és PRÓBÁLD KI az AZÚR BAGOLY 100%-ig TERMÉSZETES,...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.