Kosárfonás papír vesszőkből

Dátum

2019.05.05

Időtartam:

13:00-16:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

6.000 Ft/fő

Miről szól ez a workshop?

A fenti képen látható kosár illusztráció. A workshopon egy kb. 20 cm átmérőjű, 10 cm magas kosarat fogunk elkészíteni. A kosarak aljához használhatunk kartonpapírt is, de ez alkalommal mi magunk fonjuk azt is. Végül az elkészült kosarunkat egy szép fonással szegjük.

A szép és masszív kosarak készítésének alapfeltétele a jól elkészített „vessző”. Első lépésben tehát megtanulunk erős papírcsöveket tekerni a felvágott csíkokból. Szinte bármilyen papírt felhasználhatunk a fonáshoz: újságpapírt, színes reklámújságokat, géppapírt, bármit amit otthon találunk. Ezekről is és a színezésükről is hallhattok majd bővebben a foglalkozáson.

Tanítómesterünk: Kovács Kati

Mit kapsz a workshopon? – Részletek

  • minden eszközt és hozzávalót
  • 200 db előre elkészített papírvesszőt
  • 1 db tekerőpálcát, ragasztót
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

Megtanulunk erős vesszőket tekerni, kerek kosáraljat készíteni, gyűrűzést és szegést. Megbeszéljük milyen papírból lehet jó vesszőket készíteni és azt is, hogy mivel és hogyan fesd színesre azokat.

Miért ne hagyd ki?

Kosarat fonni nagyon jó foglalatosság, de nem mindig áll rendelkezésünkre kosárfonófűz vagy nincs elegendő hely a lakásban a fonáshoz. Ebben az esetben nagyon jó alternatíva a PAPÍRFONÁS. Feleslegessé vált papír minden háztartásban keletkezik. Ha újrahasznosítjuk és használati tárgyat készítünk belőlük, akkor legalább nem a szemétben végzik.

Jelentkezz a Kosárfonás papír vesszőkből workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Anyák napi bonbon csokor

Anyák napi bonbon csokor Anyák napja alkalmából ismét közös workshoppal készülünk a séi Laura Csokoládé Műhelyjel. Dátum 2019.05.04 Időtartam: 14:00-16:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 13.000 Ft/fő 5.000Ft előleg befizetése szükséges, ami lemondás esetén nem...

Házi tészta készítő workshop I.

Házi tészta készítő workshop I. Emlékszel még nagymamád isteni kifőtt tésztáira? Ha szeretnéd felidézni a régi ízeket és elkápráztatni a családod egy saját készítésű, frissen gyúrt tésztával, akkor tanuld meg velünk a házi tészta készítés fortélyait!    Dátum...

Strand táska varró workshop

Strand táska varró workshop   Dátum 2019.06.08 Időtartam: 14:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 11.000 Ft/ fő Saját anyagból 7.500 Ft/ fő Miről szól ez a workshop? Strand táska varrás   Azt csivitelik a madarak, jön a NYÁR! 😊 A nyár nálam...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.