Dátum

2020.02.16

Időtartam:

14:00-17:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

11.900 Ft/fő

Miről szól ez a workshop?

GLUTÉN-, CUKOR-, LAKTÓZMENTES ECLAIR FÁNK KÉSZÍTÉS

Tanító mesterünk: Taródi Viktória a CsÍZműhely cukrásza.

Te is érezted már betérve egy cukrászdába a gyönyörű, ínycsiklandozó édességeket látva, hogy legszívesebben az összeset megkóstolnád? Aztán eszedbe jutott, hogy “úristen, mindez mennyi cukor, mennyi kalória”?

Nem fogyaszthatsz cukorral, liszttel, tejjel készült édességeket vagy egyszerűen csak igyekszel egészségesebben táplálkozni?

Bármelyik jellemző rád, jó hírünk van a számodra!

Mit kapsz a workshopon? – Részletek

  • minden eszközt és hozzávalót
  • Minőségi, adalékanyagoktól mentes alapanyagokat
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A foglalkozáson nemcsak szép, de finom, glutén-, cukor-, és laktózmentes égetett tésztát készítünk, amit 3 különböző krémmel töltünk meg: CSOKIS, PISZTÁCIÁS illetve MÁLNA-LIME ízben. Természetesen a krémek is, glutén-, cukor- és laktózmentesek.

Megismerkedünk néhány mesterfogással is. Megtanuljuk az égetett tészta készítésének, sütésének minden csínját-bínját. És megtanuljuk a habzsák használatát is. Töltjük, dekoráljuk az elkészült fánkjainkat.

Minden résztvevő 6 db töltött, díszített eclair fánkot vihet haza.

Kérjük hozz magaddal kötényt és kis dobozkát, amiben a fánkokat hazaviszed!

Miért ne hagyd ki?

Megtudhatod azokat a fortélyokat, amiket nem találsz meg a receptekben. A glutén-, cukor-, laktózmentes Eclair fánk nemcsak szép, de finom is és sokkal egészségesebb hagyományos társainál.

Végre lelkiismeretfurdalás nélkül nasizhatsz! wink

Jelentkezz a Eclair fánk készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Pólófestés Ecoprint technikával

Póló festés ECOPRINT  technikával Az ecoprint egy nagyon különleges és izgalmas textilfestési technika. A növények lenyomata, festékanyaga adja a mintát és a színeket a kelméken. A legszebben a finom nemezeken adja vissza a mintázatot, de a selymen is nagyon szép és...

Tejfestékes bútorfelújítás workshop

Tejfesték workshop Szombathely Vannak olyan régi bútoraid, amik a szívedhez nőttek, de rájuk férne egy kis felújítás? Tervezed egy ideje, hogy helyre pofozod őket, csak nem tudod hogyan fogj hozzá? GYERE EL és PRÓBÁLD KI az AZÚR BAGOLY 100%-ig TERMÉSZETES,...

Bútorfestő workshop

Bútorfestő workshop Szombathely Van olyan régi bútorod, ami a szívedhez nőtt, de ráférne egy kis felújítás? Tervezed egy ideje, hogy helyre pofozod, csak nem tudod hogyan fogj hozzá? HOZD EL hozzánk és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!