Anyák napi bonbon csokor

Anyák napja alkalmából ismét közös workshoppal készülünk a séi Laura Csokoládé Műhelyjel.

Dátum

2019.05.04

Időtartam:

14:00-16:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

13.000 Ft/fő

5.000Ft előleg befizetése szükséges, ami lemondás esetén nem jár vissza

Miről szól ez a workshop?

Ez alkalommal először Laura műhelyében belekóstolhattok a CSOKOLÁDÉ KÉSZÍTÉS rejtelmeibe. A foglalkozáson isteni finom és gyönyörű szép bonbonokat készíthettek majd. Bőséges kóstolás után elkészíthetitek a kb. 21 db bonbont.
IDŐPONTOK: május 2. és 3. 18:00 órától., időtartama kb. 3 óra
HELYSZÍN: Sé, Gábor Áron utca 1

Szombaton pedig az Égigérő Műhelyben az általatok készített FINOMSÁGOKAT BECSOMAGOLJUK, majd készítünk egy dekoratív „virágcsokrot”, amibe a bonbonokat tűzzük.
Több lehetőség közül választhattok: FONOTT KOSÁRKÁT vagy akár manapság divatos VIRÁGDOBOZT is díszíthettek. Élő virág helyett nagyon szép selyem virágokkal, szalagokkal, fából készült feliratokkal dekorálunk, így a csokoládé elfogyasztása után is szép dísz marad emlékül édesanyádnak, nagymamádnak. Kóstolva Laura csokoládéit, ez nagyon gyorsan be fog következni. 🙂

Mit kapsz a workshopon? – Részletek

  • minden eszközt és hozzávalót
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 
  • és sok-sok kóstolást smile

Az ár egy adag csokoládé és egy virágcsokor elkészítését tartalmazza. Ha több csokorban osztanád el a bonbonokat és készítenél a nagymamáidnak is ajándékba, akkor csokronként plusz 3000Ft-os áron megteheted. Ezt jelentkezéskor üzenetben írd meg nekünk, hogy megbeszéljük a részleteket!
ANYÁK NAPJA ALKALMÁBÓL ÉDESANYÁD DÍJMENTESEN VEHET RÉSZT A WORKSHOPOKON.

Miért ne hagyd ki?

Két workshopon vehettek részt egy áráért, ahol megtanultok bonbont készíteni és azokat csokorba kötni. És főként felejthetetlem élményt szerezhetsz  édesanyádnak anyák napja alkalmából.

Jelentkezz az Anyák napi bonbon csokor workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

ajtókopogtató készítés workshop szombathely

Tavaszi ajtókopogtató készítés workshop

Tavaszi ajtókopogtató készítés workshop Hogyan készíts színes, virágos ajtókopogtatót? Mutasd meg már a bejáratnál az érkezőnek, hogy itt boldog emberek laknak!   Dátum 2018.03.24. Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti 21. Ára: 6.900 Ft Miről szól ez a...

Szappankészítő workshop

Szappankészítő workshop Ha te is szeretnél minél kevesebb vegyi anyagot használni a háztartásban, workshopunkon megtanulhatod, hogyan készíts natúr szappant, melyet kiváló minőségű illóolajokkal fogunk illatosítani. Dátum 2018.09.09 Időtartam: 14:00-17:00 Helyszín:...

Adventi Koszorú Készítő Workshop

Adventi Koszorú Készítő Workshop Dátum 2018.11.25 Időtartam: 15:00-17:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 14.00 Ft/ Fő Miről szól ez a workshop? MIA&ELZA ADVENTI KOSZORÚ KÉSZÍTÉS A foglalkozáson Vintage Design - Mecz Gyöngyi ajánlásával egy 26 cm átmérőjű...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.