Anyák napi bonbon csokor

Anyák napja alkalmából ismét közös workshoppal készülünk a séi Laura Csokoládé Műhelyjel.

Dátum

2019.05.04

Időtartam:

14:00-16:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

13.000 Ft/fő

5.000Ft előleg befizetése szükséges, ami lemondás esetén nem jár vissza

Miről szól ez a workshop?

Ez alkalommal először Laura műhelyében belekóstolhattok a CSOKOLÁDÉ KÉSZÍTÉS rejtelmeibe. A foglalkozáson isteni finom és gyönyörű szép bonbonokat készíthettek majd. Bőséges kóstolás után elkészíthetitek a kb. 21 db bonbont.
IDŐPONTOK: május 2. és 3. 18:00 órától., időtartama kb. 3 óra
HELYSZÍN: Sé, Gábor Áron utca 1

Szombaton pedig az Égigérő Műhelyben az általatok készített FINOMSÁGOKAT BECSOMAGOLJUK, majd készítünk egy dekoratív „virágcsokrot”, amibe a bonbonokat tűzzük.
Több lehetőség közül választhattok: FONOTT KOSÁRKÁT vagy akár manapság divatos VIRÁGDOBOZT is díszíthettek. Élő virág helyett nagyon szép selyem virágokkal, szalagokkal, fából készült feliratokkal dekorálunk, így a csokoládé elfogyasztása után is szép dísz marad emlékül édesanyádnak, nagymamádnak. Kóstolva Laura csokoládéit, ez nagyon gyorsan be fog következni. 🙂

Mit kapsz a workshopon? – Részletek

  • minden eszközt és hozzávalót
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 
  • és sok-sok kóstolást smile

Az ár egy adag csokoládé és egy virágcsokor elkészítését tartalmazza. Ha több csokorban osztanád el a bonbonokat és készítenél a nagymamáidnak is ajándékba, akkor csokronként plusz 3000Ft-os áron megteheted. Ezt jelentkezéskor üzenetben írd meg nekünk, hogy megbeszéljük a részleteket!
ANYÁK NAPJA ALKALMÁBÓL ÉDESANYÁD DÍJMENTESEN VEHET RÉSZT A WORKSHOPOKON.

Miért ne hagyd ki?

Két workshopon vehettek részt egy áráért, ahol megtanultok bonbont készíteni és azokat csokorba kötni. És főként felejthetetlem élményt szerezhetsz  édesanyádnak anyák napja alkalmából.

Jelentkezz az Anyák napi bonbon csokor workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Tejfestékes alapozó workshop

Tejfesték alapozó workshop Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET! Dátum 2018.10.20 Időtartam: 15:00-19:00 Helyszín: Torony,...

Tejfesték alapozó workshop

Tejfesték alapozó workshop Hogyan újítsd fel a szívedhez nőtt bútoraidat egyszerűen kosz, por és festékszag nélkül? Gyere el és PRÓBÁLD KI ezt a 100%-ig TERMÉSZETES, KÖRNYEZETBARÁT és BABABARÁT FESTÉKET! Dátum 2019.02.02 Időtartam: 15:00-19:00 Helyszín: Torony,...

Réz Fülbevaló Készítő Workshop Szombathelyen

    Dátum 2018.11.17 Időtartam: 10:00-14:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 9500 Ft - 1 pár fülbevaló + 1 gyűrű vagy karkötő Miről szól ez a workshop? A foglalkozáson megismerkedünk a a fém megmunkálás izgalmas világával és elkészítjük egyedi...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.