Mézeskalács gömbdísz készítő workshop

A foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket!

Dátum

2021.11.07

Időtartam:

14:00-16:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

6.000 Ft/fő

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • receptet
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A foglalkozáson előre megsütött félgömböket díszítünk,  amiket díszítés után összeragasztunk. Így minden résztvevő 4db gömbbel térhet haza. A gömbök kb. 8cm átmérőjűek. Fehér szatén szalaggal lehet majd őket felfüggeszteni. Aki szeretné a gömböket ragasztás előtt egy kis meglepetéssel megtölteni, az hozzon magával csokit, cukorkát vagy amit belerejtene! 

Természetesen Ildikó a gömbök sütését is megmutatja a workshopon.

Miért ne hagyd ki?

Megtudhatod azokat a fortélyokat, amiket nem találsz meg a receptekben. Kiderül, hogy készül a tökéletes cukormáz és hogyan lehet vele gyönyörű mintákat formázni. Megtanulhatod, hogyan készíts mézeskalácsból gömbödíszeket.

Hozz magaddal egy kisebb dobozt amiben a gömböket hazaviszed!
Képek forrása: Vértes Ildikó és Pinterest

Jelentkezz a mézeskalács gömbdísz készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Kis Műhelymunkák: Bőr pénztartó és karkötő készítés

Kis Műhelymunkák: Bőr pénztartó és karkötő készítésSzívesen készítenél valódi BŐRBŐL ezt-azt, de nem szeretnél „ vagyonokat” befektetni? Gyere és nézzük meg együtt, hogyan tudsz már néhány egyszerű eszközzel is klassz dolgokat készíteni!  Dátum...

Méhviaszos szalvéta készítő workshop

Méhviaszos szalvéta készítő workshop Ha gondoltál már rá, hogy készíts magadnak méhviaszos szalvétát, de valamiért eddig nem álltál neki a megvalósításnak, akkor most itt a lehetőség! Dátum 2020.01.19Időtartam: 14:00-16:00Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 4.000...

Napló borító Mixed media technikával

Napló borító készítő workshop Mixed media technikávalMi is lehetne aktuálisabb az idei első workshop témájának, mint egy egyedi napló- vagy naptár borító készítése?Dátum 2022.01.23Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 3.500 Ft/főMiről szól ez a...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *