Mézeskalács gömbdísz készítő workshop

A foglalkozáson megtanulhatod az igazi mézeskalács készítés és díszítés minden csínját-binját. Gyere és lesd el workshopunkon a praktikákat és trükköket!

Dátum

2021.11.07

Időtartam:

14:00-16:00

Helyszín:

Torony, Kárpáti u. 21.

Ára:

6.000 Ft/fő

Mit kapsz a workshopon? – Részletek
  • minden eszközt és hozzávalót
  • receptet
  • sok-sok tudást és egy kellemes élményt 🙂

A foglalkozáson előre megsütött félgömböket díszítünk,  amiket díszítés után összeragasztunk. Így minden résztvevő 4db gömbbel térhet haza. A gömbök kb. 8cm átmérőjűek. Fehér szatén szalaggal lehet majd őket felfüggeszteni. Aki szeretné a gömböket ragasztás előtt egy kis meglepetéssel megtölteni, az hozzon magával csokit, cukorkát vagy amit belerejtene! 

Természetesen Ildikó a gömbök sütését is megmutatja a workshopon.

Miért ne hagyd ki?

Megtudhatod azokat a fortélyokat, amiket nem találsz meg a receptekben. Kiderül, hogy készül a tökéletes cukormáz és hogyan lehet vele gyönyörű mintákat formázni. Megtanulhatod, hogyan készíts mézeskalácsból gömbödíszeket.

Hozz magaddal egy kisebb dobozt amiben a gömböket hazaviszed!
Képek forrása: Vértes Ildikó és Pinterest

Jelentkezz a mézeskalács gömbdísz készítő workshopra!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a workshopra. Ne késlekedj, mert hamar betelnek a helyek! A jelentkezést követő 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletek egyeztetéséhez.

Adatvédelem

Ezek a workshopok is érdekelhetnek

Makramé falidísz készítő workshop

Makramé falidísz készítő workshopMakramézni jóóó! Gyere és győződj meg róla Te is! Dátum 2022.11.13Időtartam: 15:00-18:00 Helyszín: Torony, Kárpáti u. 21. Ára: 9.000 Ft/FőMiről szól ez a workshop? Makramézni azért is jó, mert néhány alapcsomó elsajátításával igazán...

Karácsonyi Manóvarrás workshop

Karácsonyi manó varrás workshop Hogyan készíts egy igazi karácsonyi manót, aminek garantáltan örülni fog minden megajándékozott? Ha még nem ültél varrógép előtt, ne aggódj, akkor is itt a helyed! Vágj bele, mert közeleg a karácsony!   Dátum 2018.11.10 szombat...

Szappankészítő workshop

Szappankészítő workshop Ha te is szeretnél minél kevesebb vegyi anyagot használni a háztartásban, workshopunkon megtanulhatod, hogyan készíts natúr szappant, melyet kiváló minőségű illóolajokkal fogunk illatosítani. Dátum 2018.09.09 Időtartam: 14:00-17:00 Helyszín:...

Ne maradj le wokshopjainkról!

Add meg a nevedet és email címedet, hogy értesíthessünk az új workshopokról!

A feliratkozással az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük és védjük adataidat. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz.
Adatvédelem *
Hozzájárulás *